Alweer een tijdje geleden dat ik mijn favoriete apps voor de iPhone heb toegelicht. Hier komt dus weer een heerlijk nerdy blogje van mijn zijde!!! Deze keer heb ik geprobeerd om enkele duidelijke screenshots toe te voegen zodat je een beetje een idee hebt van hoe de app uitziet en probeer ik uiteraard weer de functie van de app uit te leggen. Verder ook meteen even de prijs en de link erbij gezet, maakt het toch iets makkelijker zoeken…
Verder ook nog een aantal tips die erg handig zijn om op je iPhone te kunnen gebruiken.

iPhone Apps:

 • Tweetie 2: De opvolger van deze populaire Twitter app die ook absoluut mijn favoriete app op de iPhone is. Het is nu mogelijk om je profiel aan te passen, je tweeps toe te voegen aan je standaard contactpersonen en nog veel meer. Echt een gigantische aanrader en zijn geld meer dan waard!!! (€ 2,39)

IMG_0042 IMG_0040 IMG_0041

 • Camera Genius: Een perfecte vervanger voor de standaard camera-app. In deze app is het mogelijk om te zoomen, het hele scherm als sluiterknop te gebruiken, beeldstabilisator te gebruiken en nog veel meer… (€ 0,79)

Camera Genius Opties

 • Ping!: Voor de mensen die erg veel sms’en is dit de ideale app. Gratis sms’en met vrienden die ook in het bezit zijn van een iPhone. Even je ID aan elkaar doorgeven en eveneens toevoegen aan je standaard contactpersonen.

Bericht schrijven Instellingen

 • TV Gids Lite: Een erg prettige app die zoals de naam al zegt de papieren TV Gids vervangt. Je kunt zelf instellen welke zenders je wilt laten zien. Het enige nadeel aan deze Lite versie is dat je af en toe reclame krijgt en de pop-up waarin wordt gevraagd om de Pro versie aan te schaffen. (Gratis)

Overzicht Instellingen

 • MyTraffic: Een van de beste apps die ik de laatste tijd heb geïnstalleerd. Voor de mensen die veel op de weg zitten is dit een absolute aanrader. Voer de routes die je standaard rijdt en de app laat precies zien waar files en (Heel belangrijk!!!) flitsers staan. Heeft me deze week al geld gescheeld… (Gratis)

Overzicht files en flitsers Files en flitsers op route

 • PS Mobile: De naam zegt het al, Photoshop voor je iPhone. Je foto’s zijn in een handomdraai aan te passen naar bijvoorbeeld, wart-wit, tekening enz. Handig en vooral makkelijk!!! (Gratis, alleen verkrijgbaar in de Amerikaanse store)

Kleuren Draaien en spiegelen
Tekening maken Effecten

 • PhotoFunia: Hang jezelf in het museum, plak jezelf op een postzegel of laat je in een munt drukken. Een ontzettend leuke app waarmee je je foto’s in een handomdraai kunt bewerken tot de meest waanzinnige kunstwerken. (Gratis)

PhotoFunia

 • Flickr: Eindelijk!!! Flickr heeft een eigen app waarin je je foto’s, sets enz. kunt zien, bewerken en kunt uploaden. Uiteraard kun je ook alles van je vrienden bekijken. (Gratis)

Sets Activiteiten

 • Uitzending Gemist: De mobiele versie van “Uitzending gemist”. Op Wi-Fi werkt het zeer snel en alle programma’s van Nederland 1 t/m 3 zijn te bekijken. Leuk voor in bed!!! (Gratis)

Overzicht Aflevering uitgelicht

iPhone Tips:

 • Radio luisteren: Ga op je iPhone naar http://www.nederland.fm en selecteer het radiostation dat jij wilt luisteren. Je kunt nu Safari wegklikken waarna de radio op de achtergrond verder speelt. Je kunt buiten Safari nu alle apps gebruiken terwijl je naar de radio luistert.
 • Account US Store: Voor de mensen die ook graag apps willen downloaden in de Amerikaanse store heb ik een kleine tip. Gebruik een ander e-mailadres dan je al voor je iTunes gebruikt. Zoek in Google Maps een adres ergens in Amerika en vul dit in bij de registratie. Tadaaa, je kunt nu ook “aankopen” doen in de US Store. Ik gebruik dit enkel voor de gratis apps en heb dus geen creditcard gegevens ingevuld.

Ik hoop dat jullie er iets aan hebben!!! Dit zijn in ieder geval de apps die ik de laatste tijd erg veel gebruik. De tips zijn gewoon een kleine handigheid. Hebben jullie ook nog een tip, schroom dan niet om deze even in de reacties achter te laten!!!