En dan is de Kerst alweer voorbij en ben ik alweer gewoon twee dagen aan het werk geweest. Ik heb deze Kerst héél rustig aan gedaan. Noem me raar, maar ik ben niet de gezelligste met de Kerst, dan ben ik liever gewoon lekker thuis. Ondertussen heb ik natuurlijk wel wat fotootjes gemaakt…

Vierde adventDe vierde advent viel dit jaar wel heel voor kort voor Kerst. Maandag was tenslotte al Kerstavond, dus het vierde kaarsje heeft niet zo lang gebrand. Ben altijd blij als die vierde zondag aanbreekt, komt er tenminste een beetje licht vanaf die krans!!! Ach, het blijft gezellig uitzien…

Berg cadeautjesMaandagavond was het dan Kerstavond en die zou ik bij mijn ouders vieren. Onder de boom lag al een flinke berg cadeautjes. Van een gedeelte wist ik wel al wat er in zou zitten, maar een aantal dingen waren toch nog een verrassing. Eigenlijk vind ik dat ook het leukste, dat ik niet weet wat ik zal krijgen…

GourmettenWe begonnen de avond aan de eettafel. Zoals in veel gezinnen de traditie is werd er bij ons ook gegourmet. Lekker veel verschillende soorten vlees en groenten. Maar het allerlekkerste is toch wel de raclettekaas. Lekker in een pannetje laten smelten of over de gyros laten smelten. Heerlijk!!!

Blond AmsterdamNa het eten was het tijd om de cadeautjes uit te pakken. Ik kreeg dus een groot gedeelte van het servies van Blond Amsterdam. Helaas was een kommetje gebarsten. Vanochtend ben ik echter meteen even naar V&D gelopen en daar kreeg zonder ook maar iets te vragen of de bon te laten zien een nieuw kommetje. Is dat ook weer compleet.
Helaas had Flux deze week een van de ontbijtbordjes die ik eerder deze maand had gekocht van het aanrecht gegooid. Die lag dus in 1000 stukken. Ik heb echter nog VVV-bonnen gekregen op het werk en daar wil ik diepe borden van kopen. Moet ik ook maar meteen een nieuw ontbijtbordje meenemen.
Verder kreeg ik nog de parfum en bodylotion van Trussardi Donna en een heerlijke wikkelshawl. Goed verwend mag ik wel zeggen!!!

Kerst Blond AmsterdamEn om in de stijl van Blond Amsterdam te blijven. Op 1e Kerstdag zetten zij een wel heel leuk plaatje online. Ik blijf de tekeningen schattig vinden en download ze ook iedere keer weer. Ik begin langzaam al een aardige verzameling van de plaatjes te krijgen. Vooral de weekoverzichten zijn erg leuk, zeker om later nog eens een keer terug te kunnen kijken…
’s Ochtends heb ik gezellig bij mijn ouders ontbeten en hebben we gezellig een spelletje gedaan. ’s Avonds heb ik gewoon lekker op de bank doorgebracht met een marathon van de Santa Clause films. Ze blijven leuk, ondanks dat ik ze al een aantal keer heb gezien.

Uitschrijving kerk2e Kerstdag was voor mij een gewone werkdag, dat heb je nu eenmaal als je een 24/7 baan hebt. Had ik mooi tijd om even alle brieven die ik nodig had uit te printen.
Ik had me vorige week grondig geërgerd aan de uitspraken van de paus. Volgens de kerkvorst manipuleren homo’s de rol die God hen heeft gegeven en vernietigen ze daarmee ‘de essentie van het menselijk wezen’.
Ik had al langer een antipathie tegen de kerk, maar dit deed voor mij echt de deur dicht!!! Ik mag dan homoseksueel zijn, maar volgens mij kwets ik daar helemaal niemand mee…
Middels hulp van deze site stelde ik maar liefst 6 (!!!) brieven op waarmee ik me volledig uit kan laten schrijven bij de kerk, het bisdom en het doopregister. Ik wil op geen enkele manier meer geassocieerd worden met het katholieke geloof. Bah, wat een hypocriete gasten zeg!!!

KerstlunchOok op het werk wordt er met de Kerstdagen aan de innerlijke mens gedacht. We krijgen per persoon een bepaald bedrag waarvan we zelf mogen weten hoe we dit spenderen. Samen met een collegaatje regelde ik een buffet bij een cateraar en na de tafel een beetje feestelijk te hebben gedekt schoven we met maar liefst 11 mensen aan tafel. Erg gezellig moet ik zeggen!!!

Verstoppertje spelen’s Avonds lekker languit met een boek op de bank en de Top 2000 op de achtergrond. Ik heb afgelopen week weer 5 boeken gelezen, heerlijk…
Flux vond het ook wel gezellig om samen met mij op de bank te liggen en heeft de hele avond onder mijn benen liggen slapen. Zal wel lekker warm zijn, zo’n been bovenop je.

 

Misschien is het jullie al opgevallen, maar mijn site is weer voorzien van een nieuwe header met dank aan Miranda. De Kerstdagen zijn voorbij, dus nu een header is winterstijl. Ik vind hem zelf weer erg leuk, dus weer heel erg bedankt hiervoor!!!

Groetjes-Serena-schuin-winter