Alweer een weekje voorbij zonder een blogje te schrijven… Het is maar druk de laatste tijd en ik zit ook niet zo vaak achter de computer. Maar… Nog 3 weken en dan heb ik maar liefst 4 weken vakantie!!! Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik er wel heel erg aan toe ben hoor!!!

Afgelopen tijd maar heel weinig fotootjes gemaakt, maar ook deze wil ik jullie weer niet onthouden…

  1. Zoals ik laatst al schreef installeerde ik iOS 6 op mijn iPhone. Ik ben inmiddels al een aantal kleine bugs tegengekomen, maar er zal binnenkort wel weer een nieuwe bétaversie uitkomen. Ik ben tot nu toe in ieder geval erg tevreden!!!
  2. Het weer valt de laatste weken wel erg tegen. Ik heb het eens even vergeleken met mijn vakantiebestemming en ik ben tot de conclusie gekomen dat het de hoogste tijd is om naar Spanje te vertrekken!!!
  3. Ik ben nog steeds heel erg blij met mijn nieuwe headset. Ik gebruik hem dagelijks en het werkt echt perfect. Ik heb hem nu meer dan een week geleden opgeladen en de batterij geeft nog steeds ‘vol’ aan. Super apparaatje!!!
  4. Eindelijk is mijn nieuwe bril klaar!!! Hihi, moest er gewoon even een zelfportretje van maken… Eindelijk heb ik dan niet alleen zonnebrillen van Ray-Ban, maar ook een correctiemontuur. Op het onderstaande plaatje kun je hem nog iets beter zien.
  5. Afgelopen dinsdag nam ik afscheid van mijn kleutertjes. Ze maakten allemaal een kleine tekening voor me die allemaal samen werden gevoegd op een groot blad. Ik kreeg ook nog een mooi rozenplantje aangeboden. Zo lief!!!
  6.  ’s Avonds kreeg ik nog een klein cadeautje. Ik had voor een kennisje haar eReader volgestouwd met een zootje nieuwe boeken en werd getrakteerd op een doosje bonbons.
    Past natuurlijk niet helemaal in mijn dieet, maar eentje per dag moet best kunnen. En ze zijn lekker!!!

En dan mijn afvalpoging. Afgelopen weekend heb ik een gigantisch leuk feest gehad en hierbij vloeide de alcohol rijkelijk en werden er ook allemaal lekkere dingen geserveerd. Tja, ik vond dat ik na 6 weken best wel eens een keer uit de bocht mocht springen en heb even niet gelet op wat ik at en dronk. Dat kostte me maandag natuurlijk een paar ons, maar na weer een paar dagen streng te zijn was alles EN MEER er weer vanaf. Vanochtend woog ik 70,5 kg op de weegschaal. Dat brengt alles op een totaal van 9,1 kg. Niet slecht na nog geen 7 weken lijnen, al zeg ik het zelf.

Ik heb mijn doel inmiddels met 1 ons bijgesteld, ik wil gewoon proberen om onder de 60 kg te komen. Geen flauw idee of me dat gaat lukken, maar dat zien we tegen die tijd dan wel. Eerst maar eens onder de 70 kg raken, dat is in ieder geval het eerste streven.

Ik moet overigens zeggen dat het lijnen door calorieën te tellen me prima afgaat. Ik voer alles in op mijn iPhone en zodra ik het maximaal aantal calorieën bereikt heb stop ik gewoon met eten. Ik probeer het ’s ochtends al een schema te maken voor de hele dag zodat ik niet ’s middags al aan mijn maximum zit. Het gaat me goed af, al zeg ik het zelf. Tuurlijk, het gaat niet zo snel als met de shakes, maar ik loop niet meer de hele dag met honger en ik kan ook weer eens iets lekkers eten. Op deze wijze kan ik nog wel een tijdje doorgaan, helemaal geen probleem!!!

Vanochtend nog even iets hier in huis doen en dan mag ik vanmiddag nog een middagdienstje draaien. En dan… Weekend!!! Morgen staat er nog een examenfuif op de planning en verder nog een berg werk voor school. Ook ik krijg het weekend wel om. Maar wat ik vooral ga doen? Uitslapen!!! Heerlijk…

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend!!!