Een week waarin ik het grootste deel nog behoorlijk ziek was en eigenlijk alleen maar op de bank hing. Vrijdag was ik gelukkig weer een beetje opgeknapt en kon ik eindelijk (buiten het boodschappen doen) weer eens écht naar buiten. De muren kwamen wel een beetje op me af. Maar ik ben weer redelijk fit… Gelukkig!!!

JBL E40BT

Voor de verandering kocht ik weer eens een nieuwe koptelefoon. Ik weet het, het is een verslaving. Kocht ik laatst nog oordopjes van JBL, nu wilde ik ook een ‘gewone’ koptelefoon hebben. Deze E40BT komt heel erg goed uit de test bij koptelefoons onder de €100,-. En het is waar, hij zit heerlijk, maakt perfect verbinding en heeft een mooie heldere klank. Ik ben echt een fan van apparaten die van Bluetooth zijn voorzien. Niemand zit toch te wachten op kabels die in de war raken en waar je in kunt blijven hangen? Er zit overigens wel een kabel bij. Mochten de batterijen onverhoopt leegraken kun je toch gewoon verder luisteren door een kabeltje in te pluggen.

Moestuintje…De moestuintjes-actie van Albert Heijn… Op de social media kanalen Twitter en Instagram is het een ware rage en iedereen probeert om alle 20 soorten bij elkaar te krijgen. Afgelopen dinsdag ging ik even boodschappen doen en kreeg ik mijn eerste 3 bakjes. Eerlijk is eerlijk, ik was er stiekem heel blij mee. Ik vind het al een aantal jaren leuk om zelf groenten en kruiden te kweken en ieder jaar staat er een kweekbak op mijn vensterbank met allemaal potjes.

Help, nog 7!!!

Vrijdag was ik wederom bij de Appie en kreeg ik van de mensen die voor me in de rij stonden hun potjes. Zelf kreeg ik er natuurlijk ook nog een paar en met 10 (!!!) stuks keerde ik weer vrolijk huiswaarts. Hoeveel geluk kun je hebben? Ik had 1o verschillende soorten en geen enkele dubbele met de potjes van dinsdag. Om nu geen dubbele meer te krijgen wordt natuurlijk een beetje moeilijker en ik wil mijn lezers dan ook vragen om me te helpen om de laatste 7 soorten te krijgen. Dus… Wie oh wie heeft de resterende potjes voor mij?

Spicy…Vrijdagmiddag dook ik ook nog even de Action in. Ik nam wat leuke spulletjes mee voor in de tuin, die komen later online, als het lekker weer is en ik alles een beetje zomerklaar kan gaan maken.
Hier op het aanrecht staan al jaren een elektrische peper- en zoutmolen. Helaas, de laatste tijd begonnen ze half uit elkaar te vallen en het malen was ook niet meer om over naar huis te schrijven. Laat ik nu onverwachts deze leuke molens tegenkomen. Ik kon ze niet laten staan!!!

Nieuw mandje…Ook Flux was blij met mijn bezoekje aan de Action. Deze week hadden ze heerlijk zachte en ‘dikke’ mandjes in de aanbieding. Normaal gesproken ligt Flux altijd op een dekentje, maar toen ik deze in ‘zijn’ stoel verwisselde voor dit mandje wist hij niet hoe snel er in moest gaan liggen. Als ik een kat was zou ik daar ook gaan liggen hoor, ziet er heerlijk comfortabel uit!!!

Ontkiemd…Zaterdag zag ik tijdens het water geven van de moestuintjes dat het eerste plantje al ontkiemd was. Het is nog echt ieniemini, dus ik heb er met de macro lens even een foto van gemaakt. Maar het is een feit, ze groeien!!!

Retro…Zondag had ik met een vriendin afgesproken om naar de rommelmarkt hier in het dorp te gaan. Nou, een grotere aanfluiting bestaat er niet dus gingen we op zoek naar iets anders leuks om te doen. Uiteindelijk kregen we het lumineuze idee om naar de zwarte markt in Tessenderlo te gaan en een kwartier later zaten we dan ook al in de auto naar België. Wow, ik heb me echt platvoeten gelopen, wat een hallen en waanzinnig veel stands!!! Daar krijg je wel een middag om.
Ik hield me in met kopen, maar kwam wel weer een stand tegen met die kleine retro blikjes. Die kon ik natuurlijk niet laten liggen…
Daar gaan we absoluut vaker heen, erg leuk!!!

Morgen begint voor mij het normale leventje weer. Ik ben gelukkig weer helemaal opgeknapt en kan dus weer aan de slag. Wel zo prettig… Er zijn een paar grote projecten binnengekomen, dus ik weet zeker dat de week voorbij zal vliegen.

Groetjes