Heerlijk, deze week is de lente begonnen!!! Weliswaar de meteorologische lente, maar dat mag de pret niet drukken…

En als de lente begint is ook mijn site weer toe aan een kleine make-over. Miranda was ook dit keer weer zo lief om mijn header aan te passen. Ziet er weer lekker vrolijk uit en uiteraard zijn de sneeuwvlokjes ook verdwenen.

Kat op de cover, kat op de bank…Ik begon de week met een dagje vrij. Ik heb er even goed gebruik van gemaakt om mijn voet een beetje rust te gunnen. Lekker languit op de bank met pootje omhoog. Flux die me gezelschap hield en een goed boek. Lekker hoor…

PapaDit plaatje kwam ik tegen op Facebook. Ik ben normaal niet van de zoetsappige plaatjes, maar deze vond ik wel erg mooi. Zoals de meesten hier wel weten verloor ik mijn moeder op 10-jarige leeftijd en bleef ik alleen met mijn vader achter. Dat schept toch wel een sterke band. Ondanks dat ik al 15 jaar op mezelf woon bellen we nog bijna iedere dag om elkaar even van alles op de hoogte te houden.

Schneewittchen muss sterben…Een paar weken geleden las ik het boek ‘Sneeuwwitje moet sterven’ van Nele Neuhaus. Ik was erg onder de indruk van dit boek en vind het een van de beste boeken die ik de laatste tijd gelezen heb.
Afgelopen maandag werd de verfilming van dit boek op ZDF uitgezonden. Vol verwachting keek ik de film, maar zoals bij bijna iedere boekverfilming bleek ook deze tegen te vallen. Het verhaal is ver ingekort, de karakters hebben andere leeftijden en ga zo maar door… Jammer!!!

Coco…Dinsdag ging ik gezellig bij een collegaatje een hapje eten. Zij heeft twee papegaaien en Coco kwam eens even gezellig op mijn schouder zitten. Wat een grappig en lief beestje!!!

Lente!!!Na al die sneeuw is iedereen wel toe aan een beetje zonnig weer. Woensdagochtend waren de voorspellingen al langzaam aan het verbeteren. Zoals het er nu uitziet krijgen we een prachtig begin van de nieuwe week. Laat de lente maar beginnen!!!

Nieuwe case…Bij mijn iPhone 4 maakte ik tot grote tevredenheid gebruik van een BookBook als cover. Fijn meteen ook je pasjes en geld bij de hand. Voor de iPhone 5 kost deze echter bijna € 60,- en eerlijk gezegd vind ik dat wel erg veel geld.
Een vriend bestelde laatst online een mooi hoesje en na even zoeken heb ik de aanbieding toch nog kunnen vinden. Hij is hier voor zowel de 4(S) als de 5 verkrijgbaar. Voor € 6,95 kun je je tenslotte geen bult vallen!!!

DreamGisterochtend ging ik even naar de Action, gewoon om lekker te neuzen. Er blijft hier altijd wel iets aan je vingers plakken en dit keer was het een houten ‘spreuk’ voor aan de muur. Paar spijkertjes, boven op je bed gaan staan, waterpas op de iPhone openen en ophangen die handel!!! Beetje klein, maar het misstaat niet, al zeg ik het zelf. Volgende keer misschien ook nog ‘Relax’ en ‘Enjoy’ meenemen om erbij te hangen.

Laat maar draaien…Zaterdag is meestal wasdag, zo ook gisteren. Nu had mijn wasmachine al een tijdje kuren, gisteren gaf hij dan echt de geest. Ach, het was al een oud beestje, heb hem in ’99 van mijn grootouders overgenomen toen zij overleden en het zat er natuurlijk al een beetje aan te komen. Maar toch, het komt altijd op een ongelegen moment. Mijn beddengoed was net kletsnat toen het beestje de geest gaf. Tja, alles er maar uitgevist en met de hele handel naar mijn ouders en daar een tijdje zitten wachten tot de was klaar was. Inmiddels mijn ouders even op pad gestuurd naar de Maxwell bij hen in het winkelcentrum en vrijdag wordt de nieuwe machine geleverd. Zucht… Weer een rib uit mijn lijf!!!

Vierkante meter moestuin…Ondertussen klungelde ik ook nog een beetje in de tuin en vandaag maakte ik mijn vierkante meter moestuin verder klaar voor de lente. Deze week even potgrond halen en dan ik alvast groente in gaan zaaien. Voor mijn persoonlijke vrienden: Bakjes van de Chinees niet weggooien!!! Ideaal om in te zaaien…

 

 

 

Vanochtend heb ik een paar uurtjes gewerkt en vanmiddag heb ik niets schokkends meer op de planning. Ik denk dat ik dadelijk met de film ‘Argo‘ op de bank kruip. Een film die zoveel Oscars heeft gewonnen moet wel goed zijn lijkt me…
Fijne zondag nog!!!

GroetjesSerenaLente