Hop, en toen was februari (Op 1 dag na) ook alweer voorbij… Heerlijk, dinsdag begint de meteorologische lente weer. Het zonnetje deed dit weekend al aardig zijn best, nu de temperaturen nog!!!

Apple Music Playlists…Omdat er in Nederland, naar mijn weten, nog niet echt een goede verzamelpagina is gemaakt waar leuke afspeellijsten van Apple Music staan, heb ik  zelf maar een pagina aan mijn website toegevoegd. Het is in Apple Music zelf namelijk helaas niet mogelijk om lijsten te zoeken die door gebruikers zijn aangemaakt. Het is voor gebruikers zelf wel mogelijk om de link van de door hun gemaakte afspeellijst te delen, dus uiteindelijk heb ik toch al een paar leuke lijstjes kunnen vinden.
Het is nog maar een heel klein overzichtje, maar ik hoop met hulp van jullie de pagina flink uit te kunnen breiden. Dus, heb jij zelf een leuke afspeellijst gemaakt, of volg je een leuke lijst? Stuur me dan even een bericht zodat ik deze aan het overzicht toe kan voegen…

Hallo voorjaar!!!Ik vind het altijd leuk om het voorjaar in huis te halen. Gisteren liep ik even naar de bloemiste voor een boeketje bloemen en wat narcisjes en blauwe druifjes toen ik zag dat ze ook de paastakken al had staan. En ach, ik had een vrije zaterdag, dus ruimschoots de tijd om de paasboom te versieren…
De takken zijn echt gigantisch, hihi, moest zelfs op een krukje gaan staan om bovenin wat eitjes op te kunnen hangen. Potjes met narcisjes op de voorgrond, gezellig!!!

Geschiedenisles…Volgens mij is dit mijn tweede historische roman ooit. Maar absoluut niet mijn laatste!!! Simone schrijft, dat wist ik natuurlijk al, heerlijk en voerde me heel snel mee in het verhaal. En het mooie? Je hebt een complete geschiedenisles achter de rug als je dit boek gelezen hebt. Heerlijk languit mee op de bank op zondagochtend, muziekje op de achtergrond, wie doet je wat…
Kijk goed wie er nog meer van een rustige zondagochtend geniet!!!

Koopje!!!Op dagen dat ik geen zin heb om mijn haren te fatsoeneren (Kammen kan ik het noemen) vind ik het altijd wel makkelijk om even een baseball cap op te zetten als ik naar buiten moet. Vandaag was ik een beetje op eBay aan het surfen om te kijken of ze nog iets leuks in de aanbieding hadden en kwam dit petje tegen. Tja, voor € 1,79 hoef ik niet met een ‘coupe ravage’ rond te lopen toch?

Ik ben dit weekend gewoon lekker thuis gebleven, met uitzondering dan van het  bezoekje aan de bloemist. Ik heb een beetje opgeruimd in de tuin, mijn scootertje aan de acculader gehangen (Ja, hij doet het weer!) en heerlijk languit met de eReader op de bank gelegen. Hopen dat ik die bank over niet al te lange tijd weer in kan ruilen voor de hangmat!!!

Groetjes