Deze week een blogje met relatief weinig foto’s. 6 dagen werken levert nu eenmaal niet zo heel veel interessante stof op. Ach, volgende week heb ik iets meer dagen vrij, dan zullen er ook wel meer foto’s verschijnen.

Opgeven is geen optieCollega’s gaan dit jaar weer fietsen voor #Ven2_4Cancer. Ze organiseren allerlei acties om geld in te zamelen. Één van deze acties is het verkopen van bandjes voorzien van de tekst ‘Opgeven is geen optie’. Uiteraard kocht ik ook een bandje om een kleine bijdrage te leveren. Meer weten? Kijk even op de site van Cops4Cancer.

Te koop!!!Bij mijn zoektocht naar mijn snorscooter kreeg ik van de dealer onder andere deze foto gemaild. Ik was eigenlijk direct verkocht!!! Na enkele afspraken te hebben gemaakt was de deal dus snel gesloten.

Gekocht!!!Sinds donderdagavond staat het scootertje dus bij mij thuis te schitteren. Nadat ik hem vrijdag op naam had gezet en een verzekering had afgesloten wilde ik toch even een rondje rijden. Maar wow, wat was het ontzettend koud!!! Na 3 km was ik weer thuis… Maar het scootertje rijdt heerlijk en is lekker pittig. Kan me echt verheugen om dadelijk in een stralend zonnetje te rijden.

20 puntenToen ik het kenteken bij de plaatselijke DA/Postkantoor om ging schrijven checkte ik zoals altijd in op Foursquare. Ik bleek 3 jaar ‘lid’ te zijn en kreeg extra punten. 20 maar liefst!!! Dan maak je wel een sprongetje in de ranglijst…

Eerste laag sneeuwToen ik gisterochtend opstond bleek het buiten ineens een witte wereld te zijn… Ik baalde weer als een stekker. Heel voorzichtig naar het werk glijden.
Op het werk kreeg ik echter een ongelukje en bleef met mijn voet onder een deur hangen. Gevolg was dat ik naar de nightcare moest om mijn voet te laten verbinden. Tja, en zonder schoen is het moeilijk om in een auto te rijden. Een collega was zo lief om me even naar huis te brengen.

SidekicEen tijdje geleden bestelde ik op eBay een Sidekic. Gisteren kwam deze dan eindelijk binnen. Het is een klein houdertje waar je je iPhone in kan zetten en op een statief kunt draaien. Ik heb van een collega een monopod (Statief op 1 poot) gekregen en nu kan ik onderweg bij uitjes iets stabielere filmpjes en foto’s maken.

Dik pak sneeuwHet stopte gisteren echter maar niet met sneeuwen en vanochtend lag er echt een gigantisch pak. Geluk bij een ongeluk, want ik rijd dus echt niet graag met dit weer. Weer een andere collega was zo lief om me ook weer thuis op te komen halen. Inmiddels is de pijn weer een beetje weggetrokken en ben ik vanmiddag weer zelf naar huis gereden. Ik heb net sneeuw staan ruimen. Met een laag van bijna 20 cm en op 1 voet staan is dat echt een complete workout. Het sneeuwt hier nog steeds, er lijkt echt geen einde aan te komen.

De voorspellingen zijn dat het morgen flink gaat dooien. Gelukkig heb ik vrij en hoef ik eigenlijk nergens heen. Ik heb net het verband van mijn voet gehaald (Ieuw!!!) en heb mezelf voorzien van een grote pleister. Ik ga lekker met mijn pootje hoog op de bank liggen en ga een beetje lezen en tv kijken. Even bijkomen na een week hard werken!!!

Groetjes-Serena-schuin-winter