Allemaal foto’s van het afgelopen weekend, maar de blog is tenminste weer eens met iets meer foto’s gevuld. Lezen jullie weer gezellig mee?

Marilientje…Ik liet door Marilientje een paar leuke houten armbanden maken. Als je moet kiezen weet je bij God niet meer welke kleur of soort kraal je moet pakken, ze heeft zo veel keuze! Ik koos nu voor 2 simpele kleuren, maar ik ga deze week ook nog een paar andere kleuren uitzoeken. Ze heeft zo veel leuke spulletjes!!!

Opaatje…Flux is echt een opaatje aan het worden. Op zich natuurlijk prima, maar de laatste tijd begon hij ook behoorlijk af te vallen. Ik heb zijn kattenbak eens even goed in de gaten gehouden en daar was het toch wel allemaal erg waterig. Ik heb nu een heel lading ander voer voor hem ingeslagen en probeer hem een beetje bij te voeden met nat voer en kattenmelk. Vanochtend zag ik dat het al allemaal weer iets ‘steviger’ was. Hopen dat ik hem nu ook weer een beetje dikker kan krijgen.
Voorlopig houd ik meneertje maar even binnen, ondanks dat hij graag buiten is. Heel erg vindt hij het volgens mij niet, hij ligt heerlijk op of onder een dekentje te slapen op de bank. Laat hem maar lekker even opknappen!!!

Covertje…Omdat ik mijn nieuwe damper nu overal mee naartoe sleep leek het me wel handig om iets van bescherming ervoor aan te schaffen. Ik kocht vorige week al een stootringetje om het glas van het tankje te beschermen en bestelde op eBay een covertje. Gisteren viel deze al in de bus en hij past echt perfect. Voor € 1,27 hoef je geen krasjes te krijgen toch?

Poging ontelbaar…Vorige week schreef ik al dat ik zonder er bij na te denken meer dan een dag niet gerookt had. Omdat het me in combinatie met het dampen redelijk goed afging heb ik maar besloten om poging ontelbaar te wagen om te stoppen met roken. Gisteren was het al een week dat ik geen sigaret meer aan heb geraakt en vandaag kreeg ik in beeld dat ik al 100 sigaretten heb laten liggen. Het begin is er!!!
Tuurlijk, ik damp wel nog, maar dat is in mijn opinie al een stuk minder slecht dan roken. Helemaal als ik hier dadelijk ook nog het nicotinegehalte kan laten dalen. Ik zit nu op 6 mg en hoop ooit gewoon nar 0 mg te kunnen. Maar eerlijk is eerlijk, ook de handeling is een verslaving en het dampen is gewoon heel erg lekker. Helemaal met mijn favo ‘sapje’ Deadly Sin’…

Delete!!!Ik liep al een tijdje met het idee om WhatsApp te deleten. Eigenlijk maak ik veel vaker gebruik van iMessage en vind ik dat ook veiliger. Vorige week verwijderde ik al de Facebook app en mijn batterij ging ineens een stuk langer mee. WhatsApp is ook een batterijslurper. Bovendien vind ik het niet fijn dat Facebook zomaar bij al mijn contactgegevens kan, dus vandaag de knoop doorgehakt en mijn account en de app verwijderd. Geeft ook wat rust. Alles lekker in 1 app, ik kan fijn alles vanaf mijn Apple Watch beantwoorden en ik word niet meer ongevraagd aan allerlei groepen toegevoegd. En ach, er zijn nog 1000 manieren om mij te bereiken. Dus vanaf nu… SMS/iMessage!!!

Afgan Blue…Ik zocht weer eens een nieuwe Buff uit. Ik vind het heerlijk om die opgerold de hele dag als sjaaltje te dragen. Ik heb een zwart en een roze en vond dat ik ook nog wel een blauwe kon gebruiken. Het moet natuurlijk ook een beetje matchen met de kleding die je op dat moment draagt. Ik vond deze wel lekker universeel, nu maar hopen dat hij snel in huis is…

Volgende week staat er  buiten 4 dagen werken niets schokkends in de agenda. Wel prettig ook, ik ben de laatste tijd best wel moe. Afgelopen weken sliep ik een paar avonden gewoon al voor 21.30 uur. Ik denk dat ik gewoon hard  aan zon toe ben, van dit weer word je toch ook moe? Een beetje vitamine D heb ik nodig!!!

Groetjes