Goh, zo’n weekje met veel vrije dagen vliegt wel snel voorbij zeg!!! Ik hoefde deze week maar 3 dagen te werken en voor de rest deed ik eigenlijk alleen maar leuke dingen. Kijken en lezen jullie weer mee?

Oefenen…Ik ben nog steeds waanzinnig blij met mijn nieuwe gitaar, maar ik denk dat de buren er ’s avonds iets minder blij mee zijn. Ik kocht dus een verlengkabel voor mijn koptelefoon en kan nu ook ’s avonds oefenen zonder iemand anders tot last te zijn… (Beetje jammer trouwens dat die kabel vanuit de verpakking al defect bleek te zijn en ik dik 20 minuten in de rij stond bij de MediaMarkt om hem om te ruilen voor een andere kabel.)

Een maandag in augustus…Een tijdje geleden bestelde ik een boek dat werd geschreven door een oud-collega, Bert Spoelstra. Woensdag haalde ik de boeken (Ik bestelde er ook eentje voor mijn vader) op en toen bleek dat hij niet alleen het boek voor mijn vader, maar ook mijn boek had gesigneerd. Dat maakt zo’n boek toch net een beetje specialer!!! Het was trouwens al een eeuwigheid geleden dat ik een papieren boek had gelezen, maar donderdag verslond ik dit boekje (Een maandag in augustus) in één keer. Erg leuk als je geïnteresseerd bent in de Tweede Wereldoorlog…

Cache #14…Vrijdag stond er weer een weekendje naar Harriët en haar gezin op de planning. Na ’s ochtends nog even snel bij een vriendin mijn haren te hebben laten knippen stapte ik in de auto naar Gelderland. Het was heerlijk weer onderweg en twee uurtjes later stapte ik al uit in Winterswijk. Tja, ik heb hen ook aangestoken met het geocache-virus en samen met Harriët stapte ik ’s middags al in de auto om een kleine cache te zoeken. We vonden alle hints redelijk makkelijk en ongeveer een kwartiertje later konden we ook de deze lijstje erbij schrijven. We zijn even vergeten om een foto te maken van de cache zelf, maar hij zat dus onder deze boomstronk!!!

Cache #15…Zondagochtend gingen we met zijn drieën op pad om een multicache te lopen. Volgens de omschrijving zou deze iets meer dan 5 km zijn, mooie afstand vonden we… Ahum, beetje jammer als je dan bij het vierde tussenpunt een rekenfout maakt en je dus gigantisch omloopt (Dwars door het veld, over slootjes moet springen/geholpen moet worden) en je uiteindelijk weer opnieuw bij het vierde punt moet beginnen. Maar, we laten ons niet zomaar uit het veld slaan en na alles nog eens opnieuw te hebben gelezen en berekend vonden we uiteindelijk toch het vijfde tussenpunt en toen waren de laatste tussenpunten ook redelijk snel gevonden. Ik was kapot toen we weer thuiskwamen, bleek dat we maar liefst 10,4 km hadden gewandeld. Dat doe ik niet iedere dag, niks gewend!!!

Pastaplank…Zondagochtend stapte ik weer redelijk op tijd in de auto om naar huis te rijden. Ik had een beetje keelpijn en was bang dat het erger zou worden. Dus voor ik echt ziek zou worden wilde ik eigenlijk wel graag thuis zijn… Omstreeks 11.30 uur was ik weer thuis en hing meteen mijn ‘souveniertje’ op dat ik dit weekend in Winterswijk had gekocht. Nee, ze spreken er gewoon Nederlands hoor, geen Italiaans… Maar het staat wel gezellig in de keuken!!!

Vanmiddag heb ik lekker op de bank de film ‘The Theory Of Everything‘ gekeken, over het leven van Stephen Hawking. Erg indrukwekkend moet ik zeggen, dus Fréderique, bedankt voor de tip!!!
Al met en al een heel gezellig weekend waarbij ik ook nog twee geocaches aan het lijstje toe kan voegen. Harriët & Co., nogmaals bedankt voor de gastvrijheid!!!

Hier in Limburg is carnaval inmiddels in alle hevigheid losgebarsten. Die film vanmiddag keek ik dus serieus met de herrie van een langstrekkende optocht op de achtergrond. Alles ligt op zijn gat en ook de winkels zijn vrijwel allemaal dicht. Ik heb er dus ook maar van geprofiteerd en heb morgen ook nog maar een dagje vrij genomen.

Groetjes