Zijn jullie ook zo aan het genieten van het feit dat de lente heel langzaam haar intrede begint te doen? Niet meer krabben, het zonnetje begint al aardig haar best te doen, alleen die wind is nog een beetje vervelend. Helaas kreeg ik er niet zo heel veel van mee met 5 dagen werken.

Relaxte avondVorige week was ik naar Kaufland geweest en nam ook weer een paar repen chocolade mee. Ik ben niet echt een snoepkont, maar die mega rijen met snoep kon je daar gewoon niet voorbij lopen zonder iets in je karretje te mikken. Dinsdagavond installeerde ik me dus op de bank met een grote reep Milka (Waar ik misschien 5 stukjes van heb gegeten, ik doe altijd een week of zo met een reep) en mikte een lekker smaakje in mijn dampertje. Leuke serie op tv, prima besteding van een rustig avondje.

AeroTankAls beginnend damper ben ik nog steeds een beetje aan het ontdekken wat ik nu wel en niet fijn vind om te gebruiken. De tankjes die ik nu gebruikte, de iClear30B, vond ik niet prettig omdat ze vaak pruttelen en ook een beetje lekken. Op zoek dus naar een nieuw tankje. Internet werd doorgespit en ik las veel goeds over de Kanger AeroTank. Verder op zoek om te kijken waar ik deze het goedkoopste zou kunnen scoren. Laat dat nu gewoon een ‘stenen winkel’ hier in de buurt zijn… Even een ritje gemaakt naar Geleen en een half uurtje later zat ik al vrolijk dampend op de bank. Wat een ding!!! Ik produceer damp alsof ik een stoomtrein ben, heb giga veel smaak en tot nu toe heb ik nog geen prutteltje gehad en is er nog geen druppeltje gelekt. Dit is een blijvertje!!!

Livestream OS2014Vanaf woensdag had ik 2½ dag cursus voor een nieuw computersysteem waar we mee moeten gaan werken en we werden dus met een groepje van onze afdeling in een computerlokaal gefrommeld. Uiteraard hebben we overal internet en ik sleep zoals jullie wel weten mijn iPad mini overal mee naartoe. De wedstrijden van de Olympische Spelen vinden echter allemaal overdag plaats en dan mis je natuurlijk de helft. Niet met de livestream van de NOS! Geluid uit en toch af en toe even mee kunnen kijken. ‘Docent’  is gewoon een collega van de afdeling, dus die deed ook niet moeilijk. Ideaal!!!

Ik zie je niet!!!Zaterdag was een heerlijk dagje. Overdag maakte ik er een lekker hangdagje van. Beetje tokkelen op de iPad en languit op de bank magazines lezen. Flux geniet dan ook altijd met volle teugen mee en rolt zich een hoekje van de bank op, lekker in de deken (Die ik deze week bij de Action kocht, leuk dat knalroze op een zwarte bank!). Hahaha, alsof hij wil zeggen: ‘Ik zie je niet, ik zie je niet!!!’ Tegen de avond was ik wel uitgehangen en stuurde ik de buurvrouw een berichtje of ze zin had om iets te gaan drinken in het dorp. Nou ja zeg, die was er dus gewoon al!!! Even gefatsoeneerd en ook nog even naar het dorp gegaan. De jeugdprins was net uitgeroepen, dus alle bekenden waren in het dorp. Gezellig!!! Het was natuurlijk een kindercarnaval en ik was dan ook rond 21.15 uur weer thuis.

Ladies of SoulEn verdorie, toen ik thuiskwam bleek het concert van de Ladies of Soul live te worden uitgezonden!!! Helaas had ik de eerste 3 kwartier dus gemist… Blij dat mijn buurtjes een beetje doof zijn, ik kon het niet laten om het geluid lekker hard over de stereo te laten gaan. Wat een lekkere nummers kwamen daar voorbij, ik heb in mijn eentje gewoon lekker mee liggen blèren…
Helaas komt de cd van het concert pas in april uit, maar ik ben niet voor een gat te vangen. Met een beetje hulp via Twitter kreeg ik de setlist in handen en maakte in Spotify een lijstje van de originele nummers. Dat is echt een waanzinnig lekker lijstje geworden!!! Dus klik even op Setlist Ladies of Soul – Original Songs als jij je ook op de lijst wilt abonneren…

1500 meter #OS2014Normaal heb ik dus weinig tot niets met sport, maar gisteren keek ik ook al de hele middag naar de Olympische Spelen. Toch wel leuk hoor, dat we het als ieniemienie klein kikkerlandje zo goed doen. Vanmiddag was ik bij mijn ouders en keek ik samen met mijn vader naar de 1500 meter schaatsen van de dames. Zo, hebben we de rest van de wereld daar maar eens even een poepie laten ruiken!!! Jammer dat we niet ook nog een koperen medaille of zo hebben, want dit was toch wel een erg gaaf en oranje gekleurd podium! 1, 2, 3 én 4…

 

Komende week hoef ik maar 3 daagjes te werken. Ik heb een extra dagje vrij omdat ik afgelopen vrijdag werkte en het weekend heb ik verlof omdat ik onder andere weer een soort dameszitting heb. Vanaf donderdag dus 5 daagjes vrij, heerlijk gewoon een midweekje vakantie!!!


Groetjes-Serena-schuin-winter