Goh, deze week geen enkele blog geschreven. Ik wil echter blijven proberen om iedere zondag een weekoverzicht te maken aan de hand van de foto’s die ik maakte. Leuk om ook na een jaar weer terug te lezen.
Het zijn een beetje veel foto’s geworden en dus een langere log, dus ga er even goed voor zitten zou ik zeggen!!!

Paus treedt af…Maandag alweer breaking news in de media. De Paus maakte zijn aftreden bekend. Ik kan er niet rouwig om zijn, die man heeft echt idiote ideeën. Een tijdje geleden schreef ik al dat ik brieven had geschreven om me uit te schrijven bij de kerk. Inmiddels heb ik alle brieven binnen en ben ik officieel uitgeschreven en ‘ontdoopt’. Kan toch geen toeval zijn dat de Paus aftreedt op het moment dat ik me laat uitschrijven… LOL

 

 

Tagliatelle met zalm… Spaghetti Carbonara

Ik kookte heerlijk twee dagen pasta. Ik ben een fan van de Italiaanse keuken en zou als het aan mij lag iedere dag pasta kunnen eten. Voordeel van pasta is ook dat het nog lekker is als je het erna opwarmt in de magnetron. Bij aardappelen worden ze dan altijd glazig, niet lekker…

Station Heerlen…

Vanuit mijn werk heb ik mooi uitzicht op het station van Heerlen. Momenteel zijn ze daar hard aan het werk en is het de bedoeling dat er een heel nieuw gebouw geplaatst gaat worden. Toch vreemd dat het station waar ik mee opgegroeid ben ineens helemaal verdwenen is. De nieuwbouw zal nog wel enkele jaren in beslag nemen en voorlopig mogen we dus tegen een bouwplaats aan kijken.

Hyacinten…De hyacinten die ik twee weken geleden kocht zijn inmiddels uitgekomen en staan prachtig in bloei. Ik blijk hartstikke allergisch te zijn, mijn hooikoorts knalde ineens aan alle kanten naar buiten. Helemaal niet aan gedacht dat dit door deze plantjes zou komen. Het ruikt echter heel erg lekker in huis en het ziet er gezellig uit. Ik neem mijn hooikoorts dus maar even op de koop toe tot ze zijn uitgebloeid.

Snoepjes!!!Voor het werk ging ik even samen met een collegaatje naar de Sligro. Even frisdrank en snoep inslaan. Voordeel als je zelf naar de winkel gaat? Er staat minstens 1 doos in de kar van snoep dat je zelf ook erg lekker vindt!!!

LabelloVrijdagochtend ging ik samen met mijn buurvrouw naar Duitsland om boodschappen te doen bij de Kaufland. Altijd een gezellig uitje en je kunt er prima goedkoop artikelen inslaan. Deze keer nam ik een nieuwe Labello mee, ik heb er pas 20 of zo, kersensmaak en een glittertje. Ik draag eigenlijk nooit lippenstift en zo creëer ik toch nog een kleurtje.

s.OliverOmdat ik ook lekker wil ruiken keek ik nog even voor een lekker geurtje. De parfums kosten hier echt geen drol en dan hoef ik naar het werk niet mijn dure parfums te gebruiken. Ik koos deze keer een geurtje van s.Oliver, erg lekker, al zeg ik het zelf.

 

 

 

 

Vrijdagavond stond dan wel een heel leuk uitje op het programma. Als puber draaide ik hun muziek al helemaal grijs. In mijn walkman zat standaard een cassette van Doe Maar. Mijn klasgenoten verklaarden me toen voor gek dat ik zo’n ‘oude’ muziek draaide, maar ik genoot als hun muziek door mijn dopjes galmde als ik op de fiets of met de bus naar school ging.

(Hieronder even een uitzondering op de Instagramfoto’s. De iPhone heeft een panoramafunctie en dan krijg je toch wel heel erg leuke foto’s…)

Doe Maar panorama

Toen Doe Maar in de jaren ’80 optrad was ik nog maar een kleuter en ik had hen dan ook nog nooit live gezien. Dit keer gaven ze een optreden in de Rodahal in Kerkrade. Het optreden stond eigenlijk gepland voor januari, maar toen hadden ze af moeten zeggen wegens ziekte. Omdat het concert werd verplaatst konden we nog kaarten overnemen van mensen die wegens vakantie verhinderd waren. Wat een topavond!!!

Als vanouds…

Het publiek ging uit zijn dak toen ze op het podium verschenen. Ze zijn ‘ietsje’ ouder geworden, maar nog steeds even enthousiast. Ze speelden ruim twee uur onafgebroken en al hun grote hits kwamen langs. Ik heb keihard alle liedjes meegebruld en ben nu nog steeds een beetje hees.

Afscheid…Ze  kwamen na hun afscheid nog tot twee keer toe terug om een toegift te spelen. Ze konden natuurlijk niet weg zonder ‘De Bom’ hebben gespeeld.
Ik ben weer helemaal in de Doe Maar sferen. Vanochtend heb ik in bed al lekker een documentaire gekeken en hun muziek klinkt weer lekker hard door de luidsprekers in de woonkamer.

Gewonnen!!!Met valentijnsdag had AppelStijl een leuke actie op Twitter bedacht. Als je hun berichtje retweette maakte ja kans op een bumper voor je iPhone 5. Ik ben natuurlijk altijd in om prijzen te winnen en klikte dan ook vrolijk op  de RT-button. Vrijdagochtend zag ik dat ik ook nog daadwerkelijk gewonnen had en gisteren lag de prijs al in de bus. Altijd handig voor als mijn huidige hoesje het mocht begeven.

Zondagmiddagbesteding…Zondagmiddag is hier meestal een dagje waarop ik lekker thuis blijf en een beetje in huis rommel. Ik deed de was (Ik moet helaas toch echt een nieuwe wasmachine gaan kopen) en kroop weer lekker op de bank met een boek. Kopje koffie erbij, muziekje op de achtergrond… Dat is toch genieten!!!
Komende week heb ik een werkweek van 6 dagen en heb ik dus wat minder tijd om te lezen. Je moet genieten van ieder vrij moment zeg ik altijd maar.

Ik kruip weer lekker op de bank om nog even te lezen en een beetje tv te kijken. Daarna lekker op tijd naar bed, om 05.45 uur loopt de wekker weer af. Geniet nog van jullie zondagavond en anders alvast een hele fijne week gewenst!!!

Groetjes-Serena-schuin-winter