Valentijnsdag!!! Hebben jullie gisteren ook de hele dag op de deurmat gelegen? LOL… Ik doe er trouwens niets aan hoor, volgens mij leeft dat in Nederland totaal niet.
Wat ik wel braaf doe is iedere week mijn overzichtje plaatsen, dus hier is die weer!!! 

Nieuwe vape…Jullie hebben het in het verleden wel vaker gelezen dat ik probeerde om te stoppen met roken. Lukt nooit en ik had de hoop eigenlijk al een beetje opgegeven. Maar ja, de laatste tijd begon het dampen wel steeds meer de overhand te krijgen. Omdat ik toch iets meer smaak en damp hieruit wilde halen kocht ik deze week wel een nieuw dampertje. Eentje waar je zogenaamd mee kunt ‘subohmen’. Het is overigens de KangerTech Subox Mini.
Niet dat ik nu een nieuwe poging ga wagen, maar nu ik er hier over schrijf besef ik ineens dat ik al anderhalve dag geen sigaret meer heb gehad. Nou ja, minderen is natuurlijk ook goed!!!

Steengoede serieIk had lekker vrij weekend en las vrolijk verder in de boekenserie waar ik vorige week in was begonnen. Dit is deel 2 van De Noordzeemoorden en ze zijn echt steengoed. Inmiddels natuurlijk al bezig in deel 3, maar ik heb begrepen dat deel 4 nog uit moet komen. Dat mevrouw Maron dan maar een beetje doorschrijft, want het zijn aanraders!!!

Open Podium…Een keer in de maand wordt bij mijn gitaarleraar in het café Open Podium gehouden en dat is altijd een leuk uitje. Beetje bijkletsen met vrienden, drankje doen en ondertussen naar wat leuke muziekjes luisteren. Gisteren waren de bandjes niet echt om over naar huis te schrijven, maar we hebben wel weer een leuke avond gehad!!!

De rest van de week heb ik natuurlijk gewerkt en verplicht binnen gehangen. Wow, op een gegeven moment had ik het gevoel dat het echt nooit meer droog zou worden. Ik begin langzaam te twijfelen of de zon nog wel bestaat… Ben hier zó klaar mee!!!! ‘SMS ZON AAN naar 3333’

Groetjes