Lalalala, de winter is lekker voorbij!!! Het is een beetje vochtig buiten, maar alles beter dan sneeuw en kou. Heerlijk dat ik ’s ochtends niet meer hoef te krabben. En als dan zoals vanochtend bij het opstaan ook nog het zonnetje schijnt krijg ik al helemaal goede zin…

Maandag frietjesdagMaandag is meestal frietjesdag en zo dus ook afgelopen maandag. Ik had ook geen zin om ze zelf in de pan te mikken dus ik heb extra makkelijk gedaan… Even een bezoekje aan de friture en een kwartiertje later? Lekker stinken met veel uien…

NaateIn de voorgaande jaren hebben jullie beslist al eens gezien dat de straat hier met carnaval altijd zeer uitbundig versierd wordt. Allemaal leuk en aardig, maar eigenlijk vind ik maar steeds een gedoe. Al die dingen die op het raam geplakt moeten worden en zo, geeft alleen maar rommel. Nu hadden mijn ouders al jaren een mannetje, het logo van de plaatselijke vereniging voor het raam staan en dit jaar wilden ze iets anders. Of ik dat mannetje wilde hebben? Graag!!! Inmiddels heb ik hem al voorzien van een rood-geel-groene sjaal, dus volgende week kan hij zo plaatsnemen op de vensterbank. Poster van de prins ernaast… Klaar!!!

Vape on!!!Door het dampen krijg ik veel positieve reacties over het feit dat ik bijna niet meer rook. Ik werd vorige week ook echter hier op de site en op Twitter beledigd en daar kan ik niet goed tegen. Ik had geen doorzettingsvermogen, ik moest maar gewoon helemaal stoppen, blablabla… Nou, als je niet weet waar je het over hebt, houd dan vooral je mond. Bovendien, leer eerst eens Nederlands en schrijf dan verder. De persoon in kwestie heb ik overal verwijderd en geblokkeerd. Ze zal hier beslist nog meelezen, dus deze belediging mag ze fijn even onder haar neus wrijven. En ik, ik damp gewoon lekker verder… Vape on!!!

PuckAfgelopen dinsdag ben ik verliefd geraakt. Ik ging even iets aan de internetverbinding fixen bij een collega welke net een nieuw pupje had. OMG, ik kwam binnen en er stond iets heel kleins vrolijk op de bank naar me te kwispelen. Een Labradoodle, maar dan wel een hele kleine!!! Puck, zo heet ze, was heel rustig en knuffelig, ik had haar bijna in mijn zak gestoken. Helaas is die collega ook meteen mijn baas, dus ik vermoed dat ik dan direct mijn ontslag had gekregen. Ach, dan moet ik maar een beetje zwijmelen bij deze foto…

Kärcher WV50Ramen lappen, bah, wat heb ik daar een hekel aan! Hoe goed ik ook mijn best doe, ik heb gewoon altijd strepen… Tot nu!!!
De glazenwasser liet het de laatste tijd ook afweten, dus de ramen aan de buitenzijde van het huis konden ook wel weer een grondige wasbeurt gebruiken. Ik had al vaker goede dingen gehoord over de Kärcher Ramenwisser en na nog een enthousiaste tweet op Twitter te hebben gelezen ben ik er zelf ook maar eentje gaan kopen. Wow, had ik dat eerder geweten… Binnen 20 minuten heb ik bijna het hele huis van binnen en van buiten gedaan. En het allerbelangrijkste? Streeploos!!! Tadaaa, ik zou bijna zeggen dat ramen lappen op deze manier leuk wordt…

RistoranteVrijdag ging ik nadat de kapster was geweest samen met de buurvrouw weer eens boodschappen doen bij de Kaufland in Duitsland. Giga winkel waar ze heel veel lekkere dingen hebben en waar ik vaak ook met de oogkleppen op langs bepaalde schappen moet lopen. Wat ik echter niet kan laten liggen zijn de pizza’s. Wow, alleen al van ‘Ristorante’ hebben ze zeker 12 verschillende soorten of zo, die zie je hier in Nederland helemaal niet! Mijn favo, de Pizza Pasta belandt dan ook altijd in drievoud in de kar. Vrijdagavond meteen eentje in de oven gemikt (Zo ingecalculeerd, kon ik iets extra’s kopen dat dan nog in de vriezer paste) en ik heb weer genoten. Jeetje, wat is die lekker!!!!

FlowerLeuk hoor dat dampen, maar waar leg je steeds al die spullen neer? Het rolt alle kanten op en overal ligt wel iets. Nu kreeg ik op het forum een tip voor een hele speciale standaard. Hihi, het is een make up-standaard van de Blokker. Ik heb er dus € 2,- tegenaan gegooid en alles is keurig netjes opgeruimd.

Wahnsinn!Ik ben normaal helemaal niet van het carnaval vieren, maar gisteren was er toch wel een een erg gezellige avond hier in het dorp. De oud-prinsen bestonden 4 x 11 jaar en dat moest uiteraard gevierd worden. We gingen met een gezellige groep en de muziek werd verzorgd door een optreden van Wahnsinn. Ik kan jullie vertellen dat ik blij ben dat ik hier moest schrijven in plaats van praten, ik heb geen stem meer!!!

NoëlleEn alsof een avond feesten nog niet genoeg was ging ik vanmiddag ook nog even naar de verjaardag van Noëlle, de dochter van vrienden. Het is al vanaf dag 1 mijn ‘schnoebel’, dus haar verjaardag kan ik niet voorbij laten gaan.
Pfff, 10 jaar is ze alweer geworden, ik zie me nog met haar in mijn armen zitten toen ze 1 dag oud was. Inmiddels is ze misschien nog 10 cm kleiner dan ik, en ze kan me dus al recht in de ogen kijken. Kleine meisjes worden groot!!!
Het was in ieder geval weer een gezellige middag,  dus mijn weekend was weer goed besteed…

Komende week mag ik 5 dagen werken, zeldzaam aangezien ik normaal op vrijdag vrij heb. Ik heb echter een cursus die ik niet aan mijn neus voorbij wilde laten gaan, dus ik heb het er graag voor over…

Groetjes-Serena-schuin-winter