En dan beginnen we gewoon al aan het vierde jaar van mijn Instadiary blogs. Toch wel een kleine prestatie, al een aantal jaren braaf iedere zondagavond een overzicht plaatsen van de foto’s die ik in de week ervoor nam. Ook in 2016 ga ik weer vrolijk verder…

2015 Best NineDe 2015 Best Nine… Dit zijn de foto’s die jullie in de 2015 de meeste likes gaven. Moet stiekem wel lachen dat jullie een frietje speciaal zo leuk vinden. Misschien gezien het feit  dat ze hier in het zuiden de saus op de frieten mikken in plaats van ernaast zoals in de rest van Nederland gebeurt…

Opgefleurd…Ik ruimde deze week de kerstspulletjes op en vond dat het tijd was om mijn woonkamer een beetje op te fleuren. Niet dat ik dit jaar een kerstboom had staan, maar ik miste toch een beetje groen en wandelde dus woensdag na het werk even naar de bloemist. Voorzien van twee grote planten en potten kwam ik weer thuis… Staat gezellig moet ik zeggen!!!

Top 2000…Ik heb echt tot de laatste dag van het jaar gewerkt. Ondertussen wilden we echter niets missen van de Top 2000 en dus maakte ik mijn iPad-houder aan het bureau vast en zette een bluetooth speakertje neer voor beter geluid. Konden we toch mooi meegenieten van de allerbeste nummers van de lijst en ondertussen ook af en toe een beetje meekijken in het café.

Amaryllis…Gisteren haalde ik een bloemstukje voor op het graf bij mijn moeder en nam ook nog een bos amarylissen mee voor in de woonkamer. Helaas brak mijn vaas compleet doormidden toen ik deze schoon wilde maken en moest ik dus verplicht (Hè wat rot) even naar de Action voor een nieuwe vaas. Ik nam een mooie hoge vaas mee en zette deze voorzien van de bloemen op het dienblad dat ik laatst ook al meenam van de Action. Wat is dat toch een geweldige winkel!!!

En dan begint morgen weer de eerste normale werkweek van 2016. Ik ben blij dat alle feestdagen weer achter de rug zijn en alles weer lekker in een normaal ritme zit. Nu hikken we alleen nog tegen carnaval al, dat is ook al over 5 weken. Eens even kijken of ik ook dit jaar weer Limburg kan ontvluchten, ik vind er namelijk geen klap aan. Als het aan mij lag was het gewoon weer lekker zomer. Ik ben helemaal klaar met het binnen moeten hangen en het druilerige weer. Ik wil zon en zwembad!!!

Update 04/01/2016:

Ik heb de blog nog even omgedoopt naar week 53 aangezien vandaag week 1 pas officieel begint…

Groetjes