We beginnen morgen aan de allerlaatste week van 2015! Maar eerst nog even de foto’s van afgelopen week…

Kerstig sfeertje…Leuk, de eigenaar van het account @applewatchcenter heeft een leuke wallpaper voor de Apple Watch gemaakt die prima bij deze tijd van het jaar past. Op de foto klopt de wallpaper nog niet helemaal, maar inmiddels is hij aangepast waardoor ook de tijd beter zichtbaar is op het 38 mm model. Je kunt hem hier downloaden…

Level 522…Ik ben niet echt van de spelletjes op de gsm, maar voor Candy Crush Soda heb ik toch een zwak. Ik deed een eeuwigheid over level 522, maar deze week speelde ik hem eindelijk uit. Volgende uitdaging nu is level 525, daar hang ik ook al 3 dagen vast in. Ach, leuk tijdverdrijf als je je even verveelt…

Kerstavond… Pizza!!!En dan kwamen de vreetdagen weer in zicht. Kerstavond deden we het lekker rustig aan met de Pizzarette, een kleine pizzaoven waar je zelf kleine pizza’s in kunt bakken. Deze was wel de topper van de avond, lekker met ham, kaas, champignons, uien en ananas. Een pizzabakker zou het niet beter doen!!!

Tussendoortje…Eerste Kerstdag at ik bij mijn ouders, maar ik zette alleen maar het tussendoortje op de foto, de rest ben ik helemaal vergeten. Wel lekker, een portobello gevuld met kruidenkaas, gekruid gehakt en overbakken met kaas in de oven. Voor herhaling vatbaar, erg lekker!!!

En dan zijn de kerstdagen weer voorbij en gaan we alweer richting het nieuwe jaar. Eerlijk gezegd ben ik zelf helemaal niet zo van de feestdagen, ik ben altijd blij als al die drukte weer voorbij is. Geen verplichte bezoekjes, geen belachelijke drukte in de winkels. Lekker alles weer normaal, heerlijk!!!

Groetjes