De laatste week van 2014… De week van Kerstmis (Waar ik overigens nauwelijks foto’s van maakte) en waarin ik de laatste diensten op mijn huidige afdeling draaide.

Kerststukje…Maandag had ik nog een dagje vrij en ’s ochtends bezochten we even het graf van mijn moeder. Met Kerst zelf is het altijd waanzinnig druk op de begraafplaats, dus we kozen ervoor om iets eerder te gaan en mam ook een beetje in kerstsferen te brengen. Graf een beetje schoonmaken en ze kan er weer even tegenaan…

Vorige week schreef ik al dat ik ‘huiswerk’ had gekregen van mijn gitaarleraar. Omdat ik maandag dus vrij had, had ik lekker de tijd om even flink te oefenen en inmiddels zit het intro van ‘Lost’ er al redelijk in. Op het moment van schrijven ben ik natuurlijk alweer een paar dagen verder en gaat het nog een beetje soepeler, maar ik ben zelf niet ontevreden over hoe het klinkt. Nu nog even oefenen op het soepel overpakken van de akkoorden.

Guitar…En als je dan toch met de gitaar in je handen zit is het ook altijd leuk om een beetje een aparte foto te maken. Ik ‘hing’ de hals even in de kerstboom en probeerde een foto vanuit een ongewone hoek te maken.
Ik vind het echt heel erg leuk om een beetje te tokkelen, helemaal nu we langzaam een beetje met echte liedjes gaan beginnen in plaats van alleen maar akkoorden.

Kerstlunch…Met Kerst moest er helaas ook gewerkt worden en draaide ik een vroege dienst. Over het algemeen zijn dit trouwens altijd erg gezellige diensten en mogen we ook altijd iets regelen voor het eten. Ik nam dit jaar weer de taak op me om voor het eten te zorgen en regelde een koud buffet met nog allerlei klein warme hapjes erbij. Iedereen vond het lekker, dus het was geslaagd!!!

Subway Art Winter…Inmiddels is de Kerst dus weer voorbij en meestal heb ik dan ook wel genoeg van alle versieringen in huis. Gisteren brak ik de kerstboom al af en vandaag vlogen ook de buitenverlichting en tierelantijntjes in huis naar de zolder. Mijn lijstje moest dus ook weer voorzien worden van een nieuwe subway art en ik koos deze keer voor eentje die nog helemaal in het teken van de winter staat. (Wordt overigens weer de hoogste tijd dat ik er eentje van de lente in kan doen)

Morgen en overmorgen draai ik dus de allerlaatste diensten op mijn huidige afdeling en dan mag ik lekker gaan genieten van 5 vrije dagen. In het nieuwe jaar dus beginnen op de nieuwe afdeling. Ik ben erg benieuwd wat me allemaal te wachten staat en wat ik er allemaal ga leren. Heb er zin in!!! Maar eerst met oud en nieuw nog even met vrienden een feestje vieren in de plaatselijke kroeg…

Groetjes