Goh, ligt dat nu aan mij of vliegen de laatste weken van het jaar echt in een vloek en een zucht voorbij? Mijn vrije weekenden lijken veel korter dan normaal te duren. Misschien komt dat ook wel omdat de dagen op dit moment zo kort zijn…

GorillaPod Action…Nu het vloggen me best wel goed afgaat bestelde ik ook nog wat handige items om het allemaal iets makkelijker te maken. Ik bestelde een Joby GorillaPod Action, een tripod die je niet alleen neer kunt zetten, maar door zijn flexibele pootjes ook overal om heen kunt binden. Ideaal, je hangt hem bij wijze van spreken aan een lantaarnpaal en hebt fijn je handen vrij…

Slapeloze nacht…Nu mijn neus alweer redelijk open is moet ik bekennen dat ik al een aantal nachten heb doorgeslapen. Normaal werd ik wakker omdat ik geen lucht meer kreeg, maar dat is nu al voorbij. (Het is overigens nog steeds een beetje gevoelig, maar het is tenslotte ook pas een dikke week geleden.)
Alleen in de nacht van donderdag op vrijdag kwam ik niet eens in slaap. Om 02.15 uur lag ik nog om me heen te kijken terwijl ik er toch echt al 3½ uur in lag. Verschrikkelijk zulke nachten! Gelukkig had ik vrijdag vrij en kon ik dus wel ’s ochtends ietsje langer blijven liggen.

Voor in de auto!!!Ik bestelde ook nog een ‘statiefje’ waar een zuignap aan de achterzijde zit, zodat je je camera aan het raam of een ander glad oppervlak kunt bevestigen. Ideaal om in de auto bijvoorbeeld je rit te filmen of in de keuken te filmen wat je aan het koken bent.
Ik bestelde deze op eBay, je kunt daar echt de gekste dingen voor belachelijk kleine bedragen bestellen. Ideaal om een iets uit te proberen…

Serious Request…Ik moest vandaag even naar het werk om afscheid te nemen van een collega die zijn allerlaatste dienst voor zijn pensioen draaide. En ja, als je dan toch in Heerlen bent moet je natuurlijk ook even naar het Glazen Huis gaan kijken. Ik heb eventjes op het plein staan kijken. Wel van een afstandje, want jeetje, wat een mensenmassa! En dan was ik er gewoon vanmiddag, ’s avonds is het nog vele malen drukker.
Het is me in ieder geval gelukt om Domien op de foto te krijgen!!!

En dan nog 4 dagen en dan is het al Kerstavond. Ik mag overigens ook nog 4 dagen werken hoor (en tweede Kerstdag ook). Ik ga als het goed is gourmetten bij mijn ouders. Verder niets op de planning, als ik heel eerlijk ben heb ik helemaal niets met Kerst. Het zijn meestal maar verveeldagen, nooit echt iets aan gevonden.
Komende week mag ik op een andere afdeling werken, ideaal, hoef ik tenminste dat drukke Heerlen niet in. Mooi bijkomend voordeeltje!!!

Groetjes