Het tweede blogje van vandaag en de voorlaatste Instadiary van dit jaar… Het is me gelukt, ik heb braaf iedere week een overzichtje geplaatst. Erg leuk ook om zelf terug te lezen, echt een soort dagboek.

Kerstdorp 1 Kerstdorp 2

Jullie zagen het vorige week al, ik wilde graag een kerstdorpje en kocht toen mijn eerste items van Lemax. Inmiddels ben ik een klein beetje doorgeslagen en de mensen die mij op Instagram volgen zullen al de nodige foto’s voorbij hebben zien komen. Ik profiteerde van aanbiedingen bij Blokker, de huisjes van Typisch Hollands, en bij Intratuin was alles al opgeruimd en kocht ik hele zakken met een berg spulletjes. Ik heb van de foto’s even twee compilaties gemaakt, anders raakt de blog wel heel erg vol.

Om jullie nog een beetje een beter idee te geven van hoe alles uitziet heb ik vanmiddag ook nog een poging gedaan om een filmpje in elkaar te draaien. Het is beetje schokkerig omdat het een beetje moeilijk is op sommige plaatsen om de iPhone ertussen te frommelen, maar dat mag de pret niet drukken.

Volgend jaar wil ik gaan kijken om zelf iets te gaan maken als landschap. Ik heb al op diverse forums gelezen en hier komen leuke ideeën naar voren. Met een stuk piepschuim en latex kom je al een heel eind. Ik denk dat zoiets wel een leuk klusje is om in de zomer in de tuin te maken. Meteen al een idee voor de komende vakanties!!!

#SR13Tja, ik heb het afgelopen week echt gierend druk gehad op het werk en kwam ’s avonds echt uitgeblust thuis. Ik vind het heerlijk hoor, als het zo hectisch is, maar ik vind het minder als het niet eens lukt om tussendoor een broodje te eten. Natuurlijk is deze week ook Serious Request weer begonnen en de keren dat ik aan mijn eigen bureau zat probeerde ik een beetje mee te genieten via de livestream op de iPad. Op het werk hebben KPN op de tv en die zenden het niet eens uit!!! Lang leve WiFi en Apple…

SelfieVrijdagavond gaf een vriend een feest omdat hij 40 werd en dan moet je er natuurlijk toppie uitzien. Ik gooide me weer eens in de bocht met make-up en in het kader van het woord van het jaar maakte ik ook nog maar eens een ‘selfie’. Hihi, ik kreeg al reacties op dat leuke ‘bloemetje’ in mijn haar… LOL

En inmiddels heb ik vandaag al de eerste dag van mijn vakantie achter de rug. Ik ging gisteren een dagje extra werken omdat het zo druk was en daarom had ik dinsdag al vrij. Laatste verlof- en overuurtjes er nog tegenaan gegooid en ook maandag was geregeld. Hoppa, 15 dagen vakantie!!! Heerlijk, nu nog kijken of het lukt om eens een keertje uit te slapen…

Ik zal voor de Kerst waarschijnlijk geen blog meer plaatsen dus ik wil jullie nogmaals alvast hele fijne kerstdagen wensen!!!

Groetjes-Serena-schuinkerst