Vandaag geen vlog, maar gewoon mijn standaard wekelijkse blogje. Daar moeten we natuurlijk wel trouw aan blijven!!!

Nieuwe case!!!Ik vertelde vorige week al dat ik op de blog van Lonneke de winactie had gewonnen. Ik bestelde er een nieuw hoesje van voor mijn iPhone, de Spigen Neo Hybrid Carbon.
Een fijn stevig hoesje, maar niet te dik, waardoor je niet zo’n bult in je broekzak hebt zitten. Ik heb hem gisteren wel nog voorzien van PopSockets, een greepje dat je op de achterkant van je telefoon of tablet kunt bevestigen waardoor je hem steviger vast kunt houden met 1 hand.
Erg blij mee met beiden, ik heb maar kleine handen, dus dan is een groot hoesje ook niet echt handig en door dat greepje weet ik zeker dat ik mijn iPhone niet meer uit mijn handen laat glippen.

Vloggen!!!Mijn vaste lezers hebben het echt al gemerkt, ik heb deze week behoorlijk wat blogs, of beter gezegd vlogs, online gezet. Het vloggen is gewoon echt heel leuk en ik weet zeker dat ik hier verder mee ga. Goed excuus om mezelf een nieuwe camera cadeau te doen. Niet alleen om te filmen, maar ook een waanzinnig goed fototoestel waar bijna net zo veel opties op zitten als op een spiegelreflex camera. Na heel veel reviews te hebben gelezen heb ik gekozen voor de Canon PowerShot G7 X. Ik moet echt nog heel veel leren over alle opties die het toestel heeft, maar langzaam begin ik al wat dingetjes te leren.
Mochten jullie nog goede tips hebben hoor ik ze graag!

Zo lief…Het mooie van die camera is dat je rechtstreeks foto’s en filmpjes naar mijn iPhone kan sturen en deze dan weer op Instagram kan zetten. Ik maakte een filmpje van een slapende Flux voor mijn vlog en maakte daaar weer een screenshot van. Lieve foto toch? Hij vindt het heerlijk dat ik het hele weekend thuis ben geweest na mijn operatie. Inmiddels gaat het trouwens alweer een stuk beter, ik krijg weer iets meer lucht en de hoofdpijn is gelukkig ook flink gezakt.

Vlog stand…Nu ik aan het vloggen geslagen ben, ben ik op zoek naar goede locaties om de camera neer te kunnen zetten. Ik had een klein statiefje dat ik op tafel zet om te kunnen filmen zonder de hele tijd de camera vast te hoeven houden, maar dat moet ik dan steeds op een doos zetten om de goede hoogte te krijgen. Gisteren kreeg ik ineens een geniale ingeving. Ik heb hier nog steeds het fotostudiootje van mijn vader staan dat je bij de Xenos krijgt. En het het statief daarvan kan een stuk hoger!!! Ideale vlog
standaard dus…

Vette hap!!!Dat ik me al wat beter voel wil niet zeggen dat ik ook al overal zin in heb. Vooral koken staat nu even niet op het lijstje. Lang leven de plaatselijke friture die ook aan bezorgt.
Ik kreeg al een reactie over het feit dat saus OP de frietjes echt iets zuidelijks is. Hahaha, een friet speciaal en dan de curry, mayonaise en de uitjes in een bakje ernaast? Dat is pas raar!!!

Komende dinsdag begin ik weer met werken, morgen heb ik nog gewoon een dagje vrij. Ik zal er toch even uit moeten om een paar boodschapjes te doen, ik heb namelijk een echo in de koelkast. (Goede reden om vanochtend bij mijn ouders te gaan ontbijten…)
De rest van de dag moet ik weer thuisblijven aangezien de monteur mijn auto op komt halen voor een kleine beurt. En wat er de rest van de week gebeurt? Dat kunnen jullie vast en zeker in mijn vlogs zien!!!

Groetjes