Maar liefst 4 foto’s deze week. Scheelt toch als je verlof hebt, dan komt er ineens een stuk meer uit je vingers!!!

Eerste boek van 2016…Na een paar maanden de eReader totaal niet in handen te hebben gehad, kroop ik deze weer eens lekker in een hoekje van de bank met deze leuke chickklit. Ik las hem dan ook in 1 ruk uit. Vanmiddag heb ik ook weer de hele middag liggen lezen, hopen dat ik de smaak nu weer een beetje te pakken heb, het is namelijk wel heel ontspannend…

Ladyshave…Ieder jaar mogen we van onze werkgever een kerstcadeautje uitzoeken bij een cadeaucarrousel. Ik koos dit jaar voor een bon van fonQ en kon deze week eindelijk verzinnen waar ik deze aan zou besteden.
met het oog op de aanstaande zomer  heb ik fijn een nieuwe ladyshave gekocht. Toen hij vrijdag binnenkwam heb ik hem ’s avonds natuurlijk meteen getest en ik heb prima gladde beentjes. Soms toch net even makkelijker dan een scheermesje vind ik. Nu alleen nog een kleurtje op die benen…

Hitzone 76…Sinds een aantal maanden ben ik zoals jullie misschien wel weten overgestapt van Spotify naar Apple Music. Nu is het een beetje moeilijker om daar leuke afspeellijsten voor te vinden. Sommige verzamelcd’s zijn niet compleet, terwijl je alle nummers los wel kunt vinden. Tja, dan maak je dus zelf maar de lijst van de nieuwste Hitzone. Voor de mensen die ook Apple Music gebruiken heb ik er even een gedeelde link van gemaakt. Je kunt je hier abonneren op de lijst.
Oh ja, voor de liefhebbers. Ik plaats ook nog iedere week de Top 40, als je je hier abonneert wordt de lijst iedere week automatisch van een update voorzien.

2016-02-06 15.13.20Ik ben wel redelijk van het zelf knutselen en deze week vond ik dat er na al die jaren toch eens een fatsoenlijke lamp bij de keldertrap moest komen. Hier staat een groot gedeelte van mijn voorraad op een rek en ik klooide iedere keer met een lullig lampje op batterijen. Dat moest afgelopen zijn!!!
Even op Twitter een vraag in de lucht gegooid over hoe het beste een deurschakelaar te maken de man van Harriët kwam met een oplossing waarvan ik de helft al geïnstalleerd had. Magneetcontact van KlikAanKlikUit zat namelijk al op de deur voor dat lullige lampje. Dus wandarmatuurtje, kabel en stekker gekocht, allemaal aan elkaar verbonden en een schakelaar erachter in het stopcontact. Tadaaa, werkend!!! Hoef ik eindelijk niet meer op de tast in dat rek te rommelen…

Inmiddels is hier in het zuiden de carnaval in alle hevigheid losgebarsten. Tot nu toe lukt het me redelijk goed om dat te negeren. Vanochtend gewoon naar de Ikea geweest (Dat dachten meer mensen, waanzinnig druk) en vanmiddag de optocht hier in de straat volledig aan me voorbij laten gaan door met een leuk boek op de bank te kruipen.
Morgen ga ik koffie drinken met een oude schoolvriendin die carnaval ook negeert. Prima, kunnen we lekker samen negeren.
Helaas is dinsdag mijn mini-vakantie weer voorbij en mag ik weer aan het werk. Ach, dat is ook de laatste dag van carnaval en kunnen we ons weer gaan focussen op de volgende kwatsjdagen, Pasen.
Wat ben ik blij als al dat katholieke geneuzel weer achter de rug is en het gewoon voorjaar en zomer wordt. Geen verplichte bezoekjes, etentjes enz. Kan er maar moeilijk tegen, al die opgelegde onzin.
Zo, uitgezeurd!!! Inmiddels is het lekker rustig in de straat en ga ik vrolijk verder in mijn boek. Heerlijk!!!

Groetjes