Zo, januari is voorbij, welkom februari… Afgelopen week veel fotootjes die in het kader staan van mijn nieuwe hobby, het ‘dampen’. Uiteraard ook nog wat andere foto’s. Maar goed, dat zie je hieronder wel.

LiquidsIedere keer als ik iets nieuws ontdek struin ik het internet af op zoek naar leuke en handige tips. Voor wat betreft het dampen kwam ik op een forum terecht en hier hadden we het onder andere over smaakjes. Een forumlid hier uit de buurt bood aan dat ik zijn flesjes liquid, die hij niet meer gebruikt omdat hij omlaag is gegaan in nicotinegehalte, wel mocht op komen halen. Dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen en maandag reed ik dus even naar Heerlen. Het zijn niet allemaal smaken die ik persoonlijk zou willen proberen, maar een collegaatje van mijn vader was ook zeer nieuwsgierig. Dus voor haar ook een pakketje gecreëerd. Nog iemand blij!!!

Wall-EDankzij Netflix kijk ik nu ook wat oudere films. Keek ik vorige week al Toy Story (Ik vind animatiefilms echt leuk), deze week keek ik Wall-E. Wat een ontzettend schattige film!!! Ik heb echt vaak moeten lachen om de interpretatie die het robotje in de toekomst aan allerlei voorwerpen uit het heden geeft.

American StarsOp het dampforum waren ze helemaal lyrisch over de liquids van American Stars. Ik ging overstag en bestelde ook twee flesjes. Tja, het uiterlijk is super leuk en ook de namen zijn allemaal om te gieren. Maar de smaak? Hmmm, ik weet nog niet of ik het nu lekker of ronduit smerig moet vinden. Misschien nog maar eens een tijdje laten staan en dan nog een keertje proberen.

SnijbonenstamppotMinimaal 1 keer in de week krijg ik wel een appje van mijn ouders of ik zin heb om te komen eten. De vrouw van pap weet precies wat ik lekker vind en dinsdag kreeg ik de vraag of ik snijbonenstamppot met gehaktballen kwam eten. Stomme vraag, natuurlijk!!! Voordeel is dat er meestal wel iets overblijft en dat ik woensdag dus ook meteen voorzien was van een prakkie.

WerkzaamhedenVrijdag moest ik verplicht thuisblijven omdat men een nieuwe waterleiding vanuit de straat op mijn woning aan kwam sluiten. *Zucht* De halve voortuin werd uitgegraven en ook het trottoir ging aan diggelen. Tot ineens de deurbel ging. ‘Uhm mevrouw, we hebben een probleempje. We hebben met de raket de rioolbuis aan flarden geschoten.’
Conclusie: Ze hebben de halve dag besteed aan het zoeken naar die raket en het maken van de rioolbuis en mijn waterleiding is nog steeds niet aangesloten. Morgenochtend mag mijn vader dus vrolijk hier komen zitten omdat ze ook in mijn kelder moeten zijn. Hopen dat het dan wel allemaal gemaakt wordt…

PizzaOmdat ik de hele dag thuis moest blijven kreeg ik niet de kans om fatsoenlijk boodschappen te doen en dus ging ik naar de plaatselijke kaas- en delicatessenwinkel voor een pizza. Ik had zin in zowel een Della Casa als een Taco, moeilijke keuze… Helemaal niet!!! Vragende mensen kunnen geholpen worden en ik kreeg een pizza half/half gemaakt. Thuis in de over geschoven en ik heb gesmuld!!!

FebruariJanuari is echt de langste (voor mijn gevoel dan) maand van het jaar. De dagen zijn nog steeds kort en eigenlijk is er in die maand ook geen klap te doen. Ben altijd dus blij als ik het woordje ‘februari’ weer in beeld zie verschijnen. Heerlijk!!! Maart, de maand van de lente, lijkt niet meer zo ver weg en dat houdt dus in dat ook het mooie weer en het buitenleven weer in aantocht is. Welkom februari!!!

Cool Fire 1

Zoals ik in het vorige blogje al schreef heb ik een nieuw apparaatje om mee te dampen. The Vapor Store in Maastricht had deze maand een leuke aanbieding, de Innokin Cool Fire 1 met een iClear30B, een lader en twee batterijen. Dus sprong ik gisterochtend even in de auto. Ik werd voorzien van een super uitleg en blij als een klein kind reed ik weer naar huis om alles op te laden, te voorzien van een liquid en te gaan genieten van mijn nieuwe dampertje. Jeetje, de smaaksensatie is ineens heel anders, veel intenser. Ik ben weer tevreden met mijn aankoop!!!

Vanaf morgen mag ik weer aan de slag voor vier dagen. Hopen dat het een beetje gaat, ben echt gammel de laatste dagen. Werd donderdag al door de leiding naar huis gestuurd wegens een giga hoofdpijn. Nu heb ik weer een ontsteking in mijn schouder, dus ik denk dat dit ook wel de oorzaak is. Laatste dagen voorzie ik mezelf dus weer regelmatig van een lading diclofenac. Zucht, ik word oud…

Groetjes-Serena-schuin-winter