Februari al, kan iemand de tijd even vertragen, heb het idee dat de laatste weken echt omgevlogen zijn!!! Alhoewel, des te sneller is het weer zomer!!!

Bea bedankt!!!Maandag stond natuurlijk het nieuws van het aftreden van Koningin Beatrix centraal. Ook ik keek naar de troonrede en bekeek het nieuws dat er allemaal omheen bekend werd gemaakt. Ik denk dat iedereen dadelijk wel aan het woord ‘Koningsdag’ zal moeten wennen.

Vrolijkheid op het werk…Dinsdag tot en met donderdag mocht ik weer op het werk aantreden. Ik heb een klein beetje mijn ‘eigen’ werkplek (We werken eigenlijk met flexibele werkplekken) en tijdens een telefoongesprekje was ik een beetje aan het doodelen. Dit stukje vrolijkheid was het gevolg. Vreugde op mijn werkplek!!!

Beatrix 75En donderdag was dan ook nog Koningin Beatrix jarig. Ze heeft al 75 kaarsjes uit mogen blazen. Lijkt me inderdaad een mooie leeftijd om met pensioen te gaan.
Ik hing thuis ook braaf de vlag uit. Maakt het iets uit dat dat de carnavalsvlag is? LOL

Schootkatje…Vrijdag was het begin van een lekker lang weekend en kroop ik voor de veranderingen met mijn eReader op de bank. Flux profiteerde er meteen van en kroop bij mij op schoot. Het is op de foto misschien niet zo goed te zien, maar Flux studeert voor paard. Hij weegt ongeveer 8 kg en is waanzinnig groot. Mijn schoot is dus niet meer zichtbaar als hij zich hierop nestelt.

Bamisoepje…Mijn favoriete lunch, bamisoep. Als ik bij de Xenos ben sla ik deze altijd in grote getale in zodat ik weer een tijdje vooruit kan. Schepje suiker en een scheutje chilisaus erbij… Heerlijk!!!

Candy CrushIk heb een verslaving… Sinds een tijdje speel ik het spel Candy Crush Saga. De eerste levels waren allemaal prima te doen, maar zodra je een beetje hoger komt duurt het een leven of 50 eer je een level uit hebt gespeeld. Toch blijf ik stug volhouden. Kan er niet mee stoppen!!!

Vastelaovendmuziekjes!!!Hier in het zuiden barst volgende week het carnavalsgeweld weer los. In voorbereiding hierop moeten ook de muziekjes natuurlijk klaar staan. Gisterochtend vulde ik iTunes weer met de laatste cd’s. Ik ben weer helemaal up to date!!!

Voorjaar in huis…Ik ben zó klaar met de winter. Als buiten de temperatuur nog niet mee wilt werken moet ik zelf maar het voorjaar in huis halen. En hoe doe je dat? Juist, door leuke plantjes neer te zetten!!! 2 hyacinten en een potje narcissen, moet leuk uitzien als deze uit zijn gekomen…

 

Druk!!! Buufjes!!! Gezellie!!!

Vandaag was het weer tijd voor een voorproefje op de carnaval. De mannen gingen in het dorp naar de herenzitting, dus wat doen de vrouwen? Jazeker, die gaan gezellig met zijn allen naar de kroeg. Jongens wat was het gezellig en wat vloeide de alcohol rijkelijk (Een van de redenen dat ik deze blog nu midden in de nacht zit te tikken. Veel te vroeg in bed en nu natuurlijk klaarwakker…).
Ik heb me waanzinnig goed vermaakt, als de carnaval ook zo is belooft dat nog iets!!!

Groetjes-Serena-schuin-winter