In plaats van dat het er meer zouden moeten zijn, is het deze week ook maar bij twee foto’s gebleven. Maar… Ter compensatie heb ik nog iets leuks voor aan het einde van deze blog, dus lees even verder, dan zie je het vanzelf!!!

Kersttafereeltje…Dit jaar heb ik geen zin om een kerstboom of een kerstdorp op te zetten. Ik roep al weken dat ik wil gaan verven (Dat schiet overigens echt niet op, ik kan mezelf nog niet echt dwingen om te beginnen), dus dan staat dat allemaal maar in de weg.
In plaats daarvan kocht ik bij de Action een heel grappig stolpje en maakte daar een heel klein kersttafereeltje in. Grappig boompje erachter en klaar is Serena.
Overigens heb ik ook een grote ster aan de gevel van mijn huis hangen en de buxus in de voortuin is al voorzien van lampjes, dus ik ben niet geheel kerstloos hoor. Ik moet ook nog de guirlande aan de deur hangen, maar dan ben ik er ook wel klaar mee. Met die dagen ben ik toch niet thuis en uiteindelijk moet je het over 3 weken ook alweer opruimen. Ik vind het prima zo!

Gewonnen!!!Een tijdje geleden plaatste Lonneke een winactie op haar blog waarmee je kans kon maken om een shoptegoed te winnen om een hoesje voor je telefoon te kopen. En laat ik gisteren nu een berichtje van haar krijgen dat ik de gelukkige winnaar ben!!! Ik heb mijn mailadres achter moeten laten, dus als het goed is moet ik deze week een bericht van de webshop krijgen dat ik iets uit mag zoeken. Ik ben benieuwd!!!

En dan… Ik kijk dagelijks een aantal vlogs en ik vind het echt een geweldig leuke manier om een deel van je leven vast te leggen. Je kunt zelf heel goed beslissen wat je wel en niet wilt laten zien en het is ook leuk om later terug te zien.
Ik lees af en toe wel eens mijn instadiary blogjes terug en ook dat is altijd erg leuk om te lezen. Dus waarom niet eens proberen of het lukt om een beetje te filmen en zelf ook een vlog te maken.

Ik moet wel om mezelf lachen hoor, je moet er aan wennen dat je niet naar het schermpje van de camera kijkt, maar recht in de lens en jeetje, wat trek ik vaak rare gezichten! Deze vlog is om te testen en gaat eigenlijk nog helemaal nergens over. Ik ben een poging aan het doen om de beelden met Final Cut Pro te bewerken, maar daar heb je dus echt een hele studie voor nodig. Nou ja, oordeel zelf maar…

Ik weet dat de meesten hier alleen maar lezen, maar ik zou het leuk vinden als jullie voor deze keer een reactie achterlaten of op mijn Youtube kanaal zelf even een duimpje in de lucht steken. Heb je tips, laat ze vooral horen! Vind je het niks, laat dat dan ook weten…

Groetjes