Een beetje later dan normaal, maar mijn blogje is weer gearriveerd. Een weekje met van alles en nog wat. Wil je meer weten? Even verder lezen!!!

Starbucks…Het is eigenlijk een beetje spontaan ontstaan, maar inmiddels heb ik hier al de derde mok van Starbucks staan. Ik vroeg ooit een collega er eentje mee te nemen uit Arizona en later een andere collega om er een mee te nemen uit Vancouver. Toen ik ook nog op Instagram zag dat het broertje van een kennisje ook zo’n mok had gekocht in San Francisco heb ik hem ook maar eens lief aangekeken om er nog eentje te kopen.
Leuk, vooral omdat ze allemaal van dezelfde serie zijn. Met een beetje geluk krijg ik er binnenkort ook nog eentje uit Las Vegas. Eens kijken of ik ergens een leuke standaard kan krijgen om ze aan te hangen, eigenlijk zonde om ze maar gewoon in de kast te zetten.

Pepernoten!!!Ik ben echt gek op pepernoten. Ik leg mezelf altijd op dat ik maar 1 zakje chocolade pepernoten mag kopen, anders eet ik me er echt helemaal stijf aan. Maar nu heb ik iets anders ontdekt. Pepernoten pudding van de Mona… Oh man, die is echt hemels!!!
Ik kan het niet anders zeggen, jullie MOETEN die echt proeven. Jammer (en eigenlijk ook heel verstandig) dat deze maar 1 maand in de schappen staat.

Griezelig…Dinsdagochtend moest ik voor een afspraak naar het ziekenhuis. Ik heb me door mijn huisarts door laten verwijzen naar de KNO-arts om te kijken of ik voor een Celon-behandeling in aanmerking kan komen. En jawel hoor, na een hele waslijst aan vragen te hebben beantwoord en helemaal te zijn bekeken mag ik me op 11 december melden voor de behandeling. Het is maar een kleine ingreep, maar ik ben toch wel een beetje nerveus. Het verbranden van de neusschelpen duurt maar 1 minuut, maar daarvoor proppen ze een hele lading watten in je neus met verdovingsvloeistof die vervolgens een half uur moeten blijven zitten. Lijkt me niet echt heel erg fijn!!!
En dan die instrumenten in de wachtkamer uit liggen gestald, dan ga je toch al meteen op de loop?

25…Deze week kwam de nieuwe cd van Adele uit. Beetje jammer alleen dat ze de cd niet wilt streamen via Apple Music of Spotify… Tja, dan ben ik dus ook zo dat ik die dan even van de nieuwsgroepen trek. Maar eerlijk is eerlijk, ik heb vandaag een paar nummers in de auto geluisterd en ik ben echt nog niet enthousiast. Ik heb zelfs een paar nummers al halverwege weggeduwd omdat ik het ‘zeurliedjes’ vond. Blij dat ik hem niet gewoon gekocht heb…

Bing!!!Vandaag ging ik met een vriendin even de stad in omdat ik zin had om een beetje te shoppen. Wilde kijken voor een paar schoenen en voor een nieuwe Hue lamp. Uiteraard bezochten we ook nog een paar andere winkels en toen we door de Berden liepen zag ik ineens een wel heel bekend gezicht voorbij lopen. Loopt daar gewoon Everon Hooi, Bing uit GTST, door de winkel. Er stonden allemaal camera’s om hem heen, dus het zal wel iets van reclame of zo zijn geweest. Ik kon het niet laten om even stiekem een fotootje van hem te maken… Hihi, hoe vaak lopen er nu BN’ers door Heerlen?

New sneakers…Ik was trouwens in de eerste winkel al geslaagd voor een paar leuke gympen. Ik wilde graag een paar Adidas ZX 700 en bij Go Britain bleken ze in de aanbieding te zijn met 30% korting. Nou, toen was de keuze dus al snel gemaakt!!!
Ik vind het gewoon lekker om af en toe op sneakers te lopen, maar in de winter is het wel zo handig om een donkerkleurig paar te hebben. Met dat gure weer worden schoenen toch altijd een stuk sneller vuil…
Als je ze beter wilt bekijken, het is dit model.

En dan is de week alweer voorbij. Jammer, als ik 6 dagen moet werken lijkt de week altijd veel langer te duren. En laat ik komende week weer 6 dagen moeten werken. Ach ja, nog tot het einde van dit jaar en dan zijn die lange werkweken eindelijk voorbij. Toch wel een lekker vooruitzicht moet ik zeggen!!!

Groetjes