Een weekje waarin ik een paar dagen ziek thuis zat, maar ondanks dat toch behoorlijk wat fotootjes wist te maken. Pak er een kopje koffie bij (of een beker thee) en ga er eens lekker voor zitten!!!

Leesvoer…Maandag had ik lekker een dagje vrij en ik besloot om wat langer in bed te blijven liggen. Met alleen maar vroege diensten kan ik dat niet zo vaak en het is dus echt een genot. Ik was een tijdje geleden in een boek van Baantjer begonnen en vond het tijd om deze uit te lezen. Gebeurd!!!
’s Middags vond ik nog een klein boekje van Karin Slaughter en dook daar nog lekker mee op de bank.
Lang geleden dat ik twee boeken op 1 dag af kon vinken!!!

Bookmark…Bij Saskia kwam ik een tutorial tegen om een iPhone bookmark icoon toe te voegen aan je website. Ik ben niet zo heel handig met fotobewerking, maar Pixelmator blijkt redelijk veel op Paint Shop te lijken. Daar lukte het me toch mee om een eenvoudig icoon te maken. Even de handleiding volgen en tadaaaa, ik heb zowel een bookmark als een icoon voor op het beginscherm van de iPhone/iPad.
Op de foto staat de tekst in het icoon nog iets te veel naar rechts, inmiddels heb ik dat netjes aangepast. Handig!!!

Dolphin Tale 2…Dinsdag ben ik vanuit het werk naar huis gegaan omdat ik een stijve nek kreeg en me totaal niet meer normaal kon bewegen. Dat was nog het minst erge, het deed ook gewoon ontzettend veel pijn. Mijn baas was dus zo lief om me even thuis af te laten zetten, inclusief mijn auto. Zelf rijden was even niet meer zo’n succes.
Tja, dinsdag t/m donderdag heb ik dus eigenlijk alleen maar op de bank doorgebracht met een lezen en tv kijken. Uiteraard gooide ik er ook nog even een filmpje tegenaan. Vorig jaar keek ik al deel 1 over Winter, de dolfijn zonder staartvin en dit keer stond deel 2 op de planning. Het is een waargebeurd verhaal waar natuurlijk nog een eigen draai aan is gegeven om er een leuke film van te maken. En inderdaad, het is ze weer goed gelukt!!! De film is absoluut een aanrader voor het hele gezin, maar dan moet je eigenlijk eerst ook nog even deel 1 kijken.

Paradise And Back Again…Via Twitter las ik dat op vrijdag de nieuwe cd van Anouk uit zou komen. Ik luister graag naar haar muziek en vrijdagochtend keek ik meteen of de cd ook op Spotify zou staan. En jawel hoor, ‘Paradise And Back Again’ staat online!!! (Anouk – Paradise And Back Again)
Ik lag nog in bed en zette in het donker het album op (Jawel, ik heb ook op mijn slaapkamer een stereo met een AirPort Express) en heb heerlijk in het donker liggen luisteren. Wát een lekker album!!! Inmiddels heb ik hem al een paar keer beluisterd en kan ik al langzaam een paar nummers meezingen. Zal niet lang meer duren voor ik ze allemaal lekker hard in de auto mee kan brullen.

Tjolk…Gelukkig was ik vrijdag weer redelijk opgeknapt en kon ik mijn neus weer buiten de deur steken. Gelukkig maar, want ik had een afspraak staan om mijn haren te laten knippen en verven.Mijn kapster is ook een goeie vriendin en ze maakte me helemaal blij door ‘Tjolk’ (http://www.tjolk.nl) voor me mee te nemen. Bij de Plus hier in het dorp is het nog niet te krijgen, maar bij haar in de Jumbo wel. Dit is echt jeugdsentiment, vroeger ging er standaard iedere dag een pakje mee naar school omdat ik geen melk lustte. Zaterdagochtend bij het ontbijt gedronken en jawel, het smaakt nog echt als vanouds. Nu maar hopen dat het hier ook snel in de winkel zal verschijnen!!!

Sapph…Af en toe moet een vrouw zichzelf verwennen en wat is dan leuker om nieuwe lingerie te kopen. Bij pap in het winkelcentrum zit een leuke zaak die Sapph verkopen, mijn favoriete merk. Ik had het helemaal niet in de planning, maar toen ik er langs liep en een paar leuke dingen zag hangen moest ik gewoon even naar binnen lopen. Ja hoor, 20 minuutjes later liep ik weer naar buiten met twee leuke setjes. Uiteraard heb ik ook de bijpassende strings, maar die pasten even niet meer op het plaatje…

McDonald's…Ik ben eigenlijk de rest van de middag bij pap in de winkel geweest en had ik toen ik naar huis reed geen zin meer om te koken. Ach, ik was toch al op de ‘ik-verwen-mezelf-tour’ en stopte dus gewoon lekker bij McDonald’s. Ik doe dat bijna nooit en dan is het dus extra lekker… Gewoon heel standaard een Big Mac menu. In mijn eentje ‘uit eten’, hoe vaak doe je dat eigenlijk? Hihi…

Geshopt…Zaterdagmiddag had ik me voorgenomen om even naar de Action te gaan. Ik kwam op Instagram bij verschillende mensen al heel veel leuke spulletjes tegen en die wilde ik ook graag hebben. Vriendin gebeld of ze zin had om mee te gaan en met zijn tweetjes laadden we even een hele kar vol. Allemaal leuke frutseltjes voor de Kerst die ik her en der kan neerzetten en ophangen. Deze week nog even een leuke Subway Art voor de lijst printen.

En dan heb ik morgen ook nog lekker een dagje vrij. Heerlijk hoor, zo’n super lang weekend!!! Kan ik lekker in huis een beetje klungelen en langzaam dingetjes gaan frutselen voor de feestdagen. Voorgaande jaren vond ik er nooit veel aan, maar dit jaar heb ik echt zin om het gezellig te maken. Ik hoef ook maar 1 dagje te werken met Kerst, een vroege dienst, dus ik heb ook tijd genoeg om het te vieren. Het is nog te vroeg om de boom op te zetten hè?

Groetjes-Serena-sinterklaas-schuin