En weer maar 3 foto’s deze week, je zou bijna denken dat ik aan het afkicken ben. Ach ja, er staan er in ieder geval een paar, dus jullie hebben deze week wel weer iets te lezen…

Spectre…Woensdagavond ben ik samen met pap naar de film geweest. Leuk, de laatste keer dat we dit samen deden was al zeker 25 jaar geleden. Pap is een grote fan van de films van James Bond en ik vind ze ook altijd erg leuk. Vooral de snufjes die iedere keer weer worden gebruikt zijn leuk…
In een bioscoop maakt een film altijd veel meer indruk vind ik en ook hier waren de special effects weer erg indrukwekkend.
Er zijn mensen die zeggen dat ze Spectre tegen vinden vallen, maar ik vond hem echt gaaf!
Pap en ik hebben gewoon een hele leuke avond gehad, quality time met zijn tweetjes… Heerlijk!!!

Nephaardje…Was het vorige week nog heerlijk weer, deze week heeft de herfst helaas echt zijn intrede gedaan. De verwarming staat weer dagelijks aan en het dekentje op de bank doet ook zijn best om me warm te houden.
Het lijkt me heerlijk om nu een open haard te hebben, maar helaas, die heb ik niet in mijn huisje. Bij gebrek aan beter heb ik dus maar een app op mijn nieuwe Apple TV geïnstalleerd die een knappend haardvuurtje weergeeft.
Misschien toch als ik mijn woonkamer ga veranderen gaan kijken voor een leuke ethanolhaard. Dat geeft natuurlijk niet heel veel warmte, maar het geeft in ieder geval wel sfeer!

But face…Als ik ben werken wil Flux het ’s ochtends meestal naar buiten. Ik heb geen kattenluik, dus hij moet dan ook echt buiten blijven. (Hij heeft een lekker warm mandje op een beschut plekje staan, dus het is niet zielig…)
Als hij het ’s avonds echter weer binnenkomt krijg ik altijd een heel verhaal in kattentaal te horen en kruipt hij lekker bij me op de bank. Vanavond was meneer volgens mij beledigd, ik werd gewoon gemoond!!! Leuk, zo’n kont in je gezicht… LOL!

Komende week staan er lekker maar 3 werkdagen op de planning. Dinsdag eigenlijk maar een halve omdat ik ’s ochtends naar het ziekenhuis moet. Ik heb me door laten verwijzen naar de KNO-arts omdat ik gewoon het hele jaar mijn neus verstopt heb. Even kijken of ik er in aanmerking voor kom om mijn neusschelpen ‘kapot te laten branden’, de zogenaamde celon-behandeling.

Groetjes