Jaaa, deze week was de laatste keer dit jaar dat ik 6 dagen moest werken!!! Ik weet het, ik doe het mezelf aan door mijn eigen planning te maken, maar 54 uur is toch best wel veel.

JBL Synchros Reflect BT…Het is geen geheim dat ik een audiofiel ben. Ik heb thuis altijd muziek aanstaan en onderweg loop ik ook altijd met muziek op mijn oren. En onderweg is waar het wel eens lastig is. Leuk hoor, zo’n kabeltje, maar ik hang iedere keer in de knoop, het kabeltje hangt onder je shirt uit, je blijft ergens aan hangen en de dopjes worden uit je oren gerukt. Nu had ik al een bluetooth ontvangertje, maar nog steeds hing er een kabeltje. Ik had er genoeg van!!! Deze week kocht ik dus bluetooth in-ears, de JBL Synchros Reflect BT. De enige kabel die hier nog aan zit is eentje tussen beide oortjes achter in je nek. Een reflecterend kabeltje zodat je ook in het donker nog goed zichtbaar bent.
Er komt echt een waanzinnig geluid uit en ook niet onbelangrijk, door de ‘vleugeltjes’ die aan de dopjes zitten blijven ze eindelijk fatsoenlijk in mijn oren zitten. Muziek uit? De dopjes zijn magnetisch en ‘plakken’ aan de voorzijde van je hals dus gewoon aan elkaar. Blij mee!!!

Cache no. 6…Vrijdag had ik lekker een dagje vrij en ’s middags stapte ik even in de auto omdat ik een bezoekje aan de Hema wilde brengen. Toen ik de auto in de wijk parkeerde herinnerde ik me ineens dat ik in de Geocache app had gezien dat er hier een cache in de buurt moest liggen. Even opzoeken en jawel hoor, binnen 100 meter!!! En wow, wat was die ingenieus gemaakt!!! Gewoon zomaar midden op straat aan een huis, als je het niet weet loop je er straal langs. Mensen die passeerden (Muggles) keken me wel even raar aan, maar daar heb ik toch sch*** aan. Ik had maar mooi mijn 6e cache gevonden!!! Ik ga overigens niet vertellen waar dit is, anders maak ik het wel heel makkelijk voor andere cachers!!! (Ik ga eigenlijk al over de schreef door dit zo te bloggen denk ik…)

Kabeltjes…Maar zoals gezegd, ik was dus onderweg naar de Hema. Ik had online al een paar keer gezien dat ze daar kabels verkopen om je iPhone/iPad op te laden. Navraag leerde me dat deze kabels, ondanks dat ze niet van Apple zijn, het ook daadwerkelijk doen. Schijnbaar zijn die dingen erg favoriet, ik had de allerlaatste te pakken!!! Meteen ook maar een micro-sub meegenomen, die zijn altijd handig. De kabel is van stof, stevig en toch flexibel. Nog beter, hij is maar liefst twee meter lang… Als deze inderdaad blijft werken weet ik zeker dat ik er nog een paar zal gaan halen. Voor € 4,- hoef je ze echt niet te laten liggen.

Nieuwe layout…Sinds vorige week had ik nogal wat problemen met mijn blog. Na veel klungelen kwam ik eigenlijk tot de conclusie dat het aan mijn thema lag. Uiteindelijk dus besloten om een nieuw thema uit te zoeken en de layout dus aan te passen. Mag ook wel, de vorige stond er alweer een tijdje op. Ik heb het nieuwe thema wel in dezelfde kleurenstijl gehouden, want mijn headers houd ik gewoon. Ik ben tevreden!!!
De afbeelding op de foto is trouwens een screenshot van mijn mobiele website die nu dus ook zonder plugin prima meewerkt. Om de een of andere reden krijg ik de plugin van Jetpack niet goed werkend. Wie hier de oplossing voor heeft mag het zeggen!!!

Sinterklaasmok…Nu Sinterklaas weer in het land is mocht ik ook de leuke mokken van Blond Amsterdam weer uit de kast trekken. (Sint komt uit de kast, veroorzaak ik nu een nieuwe rel?)
Ik heb er inmiddels 4 met verschillende opdruk, dus mochten er dit jaar nog nieuwe uitkomen zal ik die niet meer kopen. Past niet meer in de kast!!!
Ik heb onlangs de zakjes Latte Caramel van de Nescafé ontdekt. 150 ml kokend water erbij en klaar is een heerlijke kop koffie… Klein verwenmomentjd voor ’s avonds op de bank.

Deze week dus maar 5 foto’s, maar daarentegen zette ik ( inclusief deze) wel 4 blogjes online. Ik probeer regelmatig te bloggen, maar het wil gewoonweg niet altijd lukken. Ik merk wel dat het meer bezoekers genereert, dus hopen dat ik mijn blog weer iets meer in de picture kan zetten.
Komende week vanaf dinsdag 3 dagen werken en daarna een heerlijk lang weekend van 4 dagen. Als het weer een beetje meezit wil ik in het weekend nog even met een collega gaan geocachen. Met meer mensen is dat véél leuker!!!

Groetjes-Serena-sinterklaas-schuin