Het is koud buiten!!! Ik heb al een aantal keren moeten krabben en inmiddels heb ik de shawl ook al uit de kast getrokken. Dus… Ik blijf lekker binnen en probeer me hier een beetje te amuseren. Best goed gelukt deze week…

DuracellAf en toe ruim ik TE goed op. Ik was al een paar maanden mijn Duracell-lader kwijt. Dacht echt dat ik hem op het werk had laten slingeren. Niets was minder waar, hij lag gewoon netjes in een lade in de kast. Ideaal, kan ik weer mijn iPhone opladen zonder vast te zitten aan een stopcontact.

Kasper…De eerste paar dagen van deze week waren alweer bijna fotoloos. Ik gooide er dus maar een plaatje tegenaan dat ik met Textcutie maakte. Jammer van de kleine banner op de afbeelding, maar er zitten toch wel erg leuke achtergronden in.

PebbleVorige week kwam er een grote update voor uit, de Pebble. Al langere tijd overwoog ik om dit horloge aan te schaffen. Paar dagen over nagedacht en heel veel reviews gekeken op YouTube. Donderdag ben ik uiteindelijk toch overstag gegaan en heb hem besteld vanuit Amerika. Nu maar duimen dat de inklaringskosten niet te hoog zullen zijn!!! Helaas heb ik nog steeds geen bericht gekregen dat het horloge verscheept is, dus nog extra duimen dat alles goed is gegaan.

iPod…Vorig jaar won ik via een actie van Heuts een iPod touch. Aangezien ik ook een iPhone en een iPad heb gebruikte ik deze eigenlijk niet of nauwelijks. Maar… In combinatie met mijn nieuwe Entertainment Set werkt het natuurlijk ook prima. Dockje voor de stroom, Spotify aan en streamen via bluetooth. Handig!!!

Recessie…Goh, de recessie zou voorbij moeten zijn. Donderdag ontplofte mijn iPhone door al de Breaking News meldingen. DE vraagt rijst dan… Waarom heb ik dan aan het einde van mijn salaris nog altijd een stukje maand over?

Hitzone 2013…Tijdens de reclame van GTST zag ik de nieuwe cd van Hitzone langskomen, Best Of 2013. Dit jaar is erg veel leuke muziek uitgekomen, dus ik zocht hem meteen maar even op in Spotify. Op 2 nummertjes na is deze helemaal compleet. Lekker voor in de auto…
Ik plakte natuurlijk de missende nummertjes even erbij in de lijst. Ook luisteren? Hier  kun je mijn aangepaste lijst vinden.

Sintmokken…Zaterdag kwam de Sint weer aan in ons land. De boot draaide nog op tijd en voer netjes de haven van Groningen binnen. Mooie tijd om weer de nieuwe limited edition mokken van Blond Amsterdam aan te schaffen. Inmiddels staan er 4 Sintmokken in de kast. Ik kan de komende weken weer in stijl drinken!

Het puttertjeZondag maakte ik er een heerlijke hangdagje van en dook onder een dekentje op de bank met de bedoeling om mijn boek uit te lezen. ‘Het puttertje‘ is een pil van maar liefst 925 bladzijden en ik MOEST het gewoonweg uitlezen. Wat een mooi boek!!! Heerlijk, grote pot thee erbij en een lekker muziekje op de achtergrond… Prima invulling van de zondagmiddag.

 

Inmiddels staat de tv hier aan, maar ik ben ondertussen begonnen in ‘Toen ik je zag‘ van Isa Hoes. Ik lees niet snel een autobiografie, maar ik heb inmiddels al een behoorlijk stuk gelezen, het is gewoon waanzinnig goed geschreven.
Komende week staan er drie werkdagen, een bindingsdag en de jaarlijkse dameszitting op de planning. Ik kom  de week dus wel door. Gaan jullie nog leuke dingen doen?

Groetjes-Serena-sinterklaas-schuin