Wat een heerlijk weer was het deze week!!! Hier heeft vandaag zelfs de hele dag de achterdeur opengestaan. Zou zo fijn zijn als het dit weer bleef tot aan de lente… Wil je sneeuw? Dan ga je maar naar Oostenrijk of zo!!!
Het is weer een week vol met gadgets. Ik kwam een aantal kortingen tegen die ik gewoonweg niet voorbij kon laten gaan.

Apple TV 4…Het begon allemaal met de nieuwe Apple TV 4. In eerste instantie wilde ik nog even wachten, maar ik kwam zulke leuke recensies tegen op internet dat ik hem toch wel graag wilde hebben. Vooral het feit dat ik nu zonder tussenkomst van mijn iPad films kan streamen met Plex vind ik echt geweldig.
Ik mailde dinsdag dus even met Ivizi om de 64 Gb versie te reserveren en woensdag was hij al binnen.
Installatie was een eitje, oude Apple TV uittrekken en nieuwe Apple TV inpluggen. Heb niet eens de kabels uit het doosje gehaald, hihi…

Filmdagje…Met een nieuwe Apple TV kijk je natuurlijk ook weer wat meer films, al is het maar om te testen, hihi…
Keek ik woensdag al meteen ‘Love & Mercy’, maar dit weekend keek ik echt vee films. Vrijdag keek ik onder andere ‘The man from U.N.C.L.E.’ en ‘Mission: Impossible – Rogue Nation’. Allebei leuke actiefilms.
Hier bleef het dit weekend echter niet bij, ik keek ook nog ‘No Escape’, ‘Danny Collins’ en ‘The November Man’.
Dat scheelt inmiddels ook weer wat ruimte op mijn harde schijf. Ik ben dus weer even in de kijkstemming, mochten jullie nog tips hebben, dan hoor ik het graag.
Ik houd trouwens mijn ‘filmdagboek’ bij op Letterboxd. Ideaal en je kunt er ook meteen een beoordeling voor de film achterlaten. Hier staat mijn lijstje…

Hue spulletjes…Krijgen jullie er al de kak van? Ik ben echt helemaal blij met mijn nieuwe Philips Hue lampen. Ik miste echter toch een beetje een lichtknop en toen ik een beetje aan het surfen was zag ik bij toeval dat de Hue Tap deze week bij de Karwei in de aanbieding was met 25% korting.
Tja, en als je in de winkel dan ook nog de LivingColors Bloom ziet liggen waar 20% keuzekorting op mag ga je daar ook nog voor overstag.
Die Hue Tap is echt ideaal, 4 scenes zijn nu met 1 druk op de knop in te schakelen. Wel zo handig als je in het donker naar beneden komt en het licht ook aan kunt maken zonder iPhone. (Jaja, sommige dingen zijn ook analoog wel handig…)

Ik heb de Bloom in een hoekje naast de kast gezet en dat geeft echt een leuk effect zo tegen de muur. Hierbij even een filmpje om te laten zien hoe de kleuren er ongeveer uitzien. Ik maak hierbij gebruik van de app OnSwitch, echt een aanrader als je ook een gebruiker van de Hue lampen bent en van lichteffecten houdt.

En dan zit het vrije weekend er weer bijna op, helaas gaan die vrije dagen altijd veel sneller dan werkdagen. Nu staat er dus weer een werkweek met 6 dagen op de planning. Wel een leuke onderbreking, komende woensdag ga ik samen met mijn vader naar Spectre in de bios. Zeker 25 jaar geleden dat we samen naar de film zijn geweest (En voor pap ook de laatste keer), dus ik heb er echt zin in!!!

Groetjes