Deze week liet ik weer wat geld rollen en had ik ook nog eens een heel erg leuk weekend. Van dit weekend maakte ik weer een filmpje, dus deze duikt ook nog even op tussen de foto’s. Lezen jullie weer mee?

Lightning…Ken je dat? Telefoon bijna leeg en weer je laadkabel thuis vergeten. Een computer is er meestal wel in de buurt, dus ik ging op zoek naar een kabeltje om makkelijk mee te nemen. Bij Ivizi vond ik er een heel handig kabeltje dat ik gewoon aan mijn sleutels kan hangen. Je verlaat natuurlijk nooit je huis zonder sleutels, dus je vergeet ook nooit meer je kabeltje… Ideaal!!!

Nieuwe jas…Ik schreef het vorige week geloof ik ook al. Het is best al koud als ik ’s ochtends naar het werk loop, maar afgelopen week was het wel heel koud. Tijd dus om op zoek te gaan naar een nieuwe winterjas. De jas van vorig was een miskoop omdat de stof ontzettend pilde. Heel lelijk… Even rondkijken op de site Decathlon en daar vond ik een jas die me wel kon bevallen. Mooi, de winkel was woensdag tot 19.30 uur open, dus snel nog even in de auto gesprongen. Poeh, blij dat ik online al een keuze had gemaakt… Wat een lading jassen hadden ze!!!
Ik heb het in ieder geval weer heerlijk warm nu!!!

Starbucks…Vrijdag ging ik even iets eten bij de friture en trof daar onverwachts een vriendin. Ineens veranderde de hele planning van onze avond en zaten we samen in de auto op weg naar Ikea. Hahaha, leuke wending van de avond!!! Van een andere vriendin kreeg ik een appje dat ze bij de Shell nu een ‘Starbucks on the go’ hebben en die bezochten we ook meteen even. Lekker hoor!!!

Antwerpen…

Gisteren hadden we weer ons jaarlijkse uitje naar de Night of the Proms in Antwerpen. In plaats van ’s avonds pas te vertrekken ging we dit keer overdag al om ook nog even door Antwerpen zelf te kunnen struinen. Het weer was top en dat maakt het altijd nog even extra leuk. Ik nam mijn selfiestick mee (Die ik dus serieus onderweg per ongeluk overbrak waardoor ik nog even snel een nieuwe moest gaan halen bij Bart Smit) en we maakten een paar ontzettend leuke foto’s. We bezochten een muziekwinkel voor de bandleden van Melting Stuff en gingen nog even lekker koffie drinken bij Starbucks. Daarna met de metro weer terug naar het Sportpaleis waar we aan de overzijde nog gezellig een hapje gingen eten.

Proms…

Dit keer hadden we iets andere plaatsen dan voorgaande jaren, maar eigenlijk vond ik deze zelfs nog mooier. We zaten iets meer aan de zijkant, maar daardoor ook dichter bij het podium. Je kon mooi de hele zaal overzien, wat overigens een prachtig gezicht is als het helemaal donker is en iedereen zijn lampje aanmaakt…

Uiteraard maakte ik ook dit jaar weer een filmpje van een gedeelte van de optredens. Ik ben niet echt van de klassieke muziek, dus die heb ik ook dit keer weggelaten, met uitzondering van de accordeoniste in het begin. We zitten niet zo dichtbij dat het heel erg goed te zien is, maar het geluid is goed en spreekt voor zich. Trouwens, zo’n selfiestick is ook prima als ‘statief’ te gebruiken, voor het eerst sinds al die jaren heb ik een redelijk stabiel beeld…

Komende week voor de laatste keer dit jaar 6 dagen werken. Ik had nog wat uren over en heb de komende weken wat meer vrije dagen achter elkaar gepland. Vind ik altijd wel lekker zo rond de feestdagen… Verder staat er niets op de planning, maar er zal beslist wel weer onverwachts iets afgesproken worden of zich voordoen.

Groetjes-Serena-schuin-bladeren