Een lekker korte werkweek en een leuk weekend achter de rug. Niet veel foto’s, maar uiteraard wel weer iets te vertellen…

Maaseik…Maandag ging ik kijken naar de nieuwe woning van een vriendinnetje en ging met haar shoppen voor nieuwe spulletjes. We reden ook even naar Maaseik, hoewel daar op maandag de winkels dicht zijn en we dus voor niets reden, om iets op te halen. Ik bleef even bij de auto wachten en verbaasde me weer over de panden. Als je de grens over rijdt is het alsof je teruggaat in de tijd. Net als dit leegstaande café, geweldig, dat is toch vooroorlogs?

Cloud…Vrijdag begon mijn weekend en ik ging weer eens aan de slag met het opruimen van mijn iDevices. Toch eens even kijken wat ik allemaal in de cloud op kon slaan en hoeveel ruimte ik daarmee genereerde. In eerste instantie kwam ik met de T-Mobile cloud tot 77 Gb, maar die app gooit je hele adresboek door elkaar en verdubbelt je contacten. Meteen weer verwijderd dus.
Ik heb nog een andere cloud gevonden en inmiddels staat de teller op 82 Gb. Niet verkeerd!!!
Nu nog op zoek naar een mogelijkheid om er 1 map van te maken, maar ik ben bang dat dat niet mogelijk is. Als jullie nog extra opslag in de aanbieding hebben houd ik me van harte aanbevolen!!!

Kattenbak?Flux is graag buiten en stond ook gisteren weer voor de deur te zeuren of hij naar buiten mocht. Geen probleem kerel, dan ga je toch lekker?
Toen ik echter achter de computer zat zag ik wel iets heel aparts. Blijkbaar ‘moest’ hij nodig en bij gebrek aan een kattenbak gebruikte hij maar de plantenpot waar ik net planten uit had getrokken. Moest er stiekem toch wel heel hard om lachen. Hij legt het in ieder geval niet voor de achterdeur!!!

NOTPGisteren stond het jaarlijks uitje naar de Night of the Proms dus op de planning. Ik schreef er vanochtend al een blogje over en zette er ook het filmpje bij dat ik maakte. Ieder jaar hebben we dezelfde plaatsen, op het balkon recht voor het podium. Er zit niemand achter ons, dus we kunnen lekker gaan staan en swingen. Niemand die er last van heeft en wij amuseren ons kostelijk!!!

Inmiddels is het weer zondagavond en maak ik me weer op voor een werkweekje. Vanaf deze maand hoef ik nog maar 1 weekend te werken in plaats van 2. Heerlijk!!! Aangezien ik kerstvakantie heb hoef ik dit jaar dus nog maar 1 weekend te werken. Wat een luxe…

Groetjes herfst 2