Zo, dat was een drukke week!!! Ik werkte veel uren en op het werk was het ook erg druk. Niet erg hoor, de diensten zijn weer voorbij gevlogen!!! Ondanks dat maakte ik toch wel een aantal foto’s. Ga er lekker voor zitten en lees mee…

Minichamp…Een tijdje geleden bracht ik mijn kleinste zakmesje, de Signature Lite, terug naar de winkel omdat het knopje van het lampje bleef hangen. Helaas kon het niet zomaar gemaakt worden en moest het mesje opgestuurd worden naar Zwitserland. Tja, dat duurt natuurlijk wel een tijdje. Waarschijnlijk ben ik het nu nog zeker een maand kwijt.
Ik miste het toch om een klein mesje bij me te hebben (Zo’n groot mes is niet bij iedere gelegenheid handig) en ik bestelde maandag het nieuwe model van de Minichamp bij de VictorinoxStore. Dinsdag keam hij al binnen en hij is top!!! Lekker klein en voorzien van allerlei handige tooltjes… Voor de dames, je kunt er echt een volledige manicure mee doen, er zit zelfs een nagelriemduwer op.
Tip!!! Wil jij ook iets bij de VictorinoxStore bestellen? Vul dan bij code ‘FACEBOOKVRIEND’ in, dan krijg je 5% korting.

Lekker slapen…Kunnen katten dementeren? De laatste tijd loopt Flux echt de hele dag te miauwen, hij vertelt hele verhalen. Normaal miauwde hij alleen als hij bijvoorbeeld naar buiten wilde, of als zijn bakje leeg was. Soms is er maar 1 manier om hem stil te krijgen en dat is door zelf op de bank te gaan liggen. Meneer weet niet hoe snel hij dan naast ne, of in dit geval bovenop me, moet komen liggen. Niet vervelend hoor, maar ik kan toch niet de hele dag op de bank liggen?

EDC…Bij een nieuw mesje hoort natuurlijk ook weer een foto van alle spulletjes die ik meesleep. Aanrader is trouwens de lippenbalsem van Burt’s Bees, gemaakt van bijenwas. Op deze foto zie je de standaard balsem, maar ik vond deze week bij de Etos nog een versie met vitamine E en pepermunt. De balsems zijn niet zo heel vettig als bijvoorbeeld Labello en zorgen echt voor zachte lippen. Vooral de versie die ik deze week kocht is erg lekker!!!!
Ook zo’n tic, ik heb bijna altijd zo’n stick bij me, met de koudere wind die nu af en toe al waait is dat echt geen luxe!!!

Cache nr. 5…Ik had deze week maar 1 dagje vrij. Gelukkig was het vrijdag een prachtige dag en ik had me voorgenomen om een cache te gaan zoeken die ik eerder niet had kunnen vinden. Tja, als je de afmetingen van de cache ziet is dat ook niet zo verwonderlijk. De cache lag hier vlakbij in het bos, dus ideaal om even in de ochtend te doen. Na inmiddels een paar andere caches te hebben gevonden weet ik nu iets beter hoe een cache verstopt kan worden en deze keer vond ik hem binnen 1 minuut. Hoppa, cache nummer 5 is in the pocket!!!

Mini sheath…Zoals jullie hierboven hebben kunnen zien sleep ik dus nogal wat spulletjes mee. Toen ik een beetje op Instagram aan het neuzen was kwam ik allemaal handige tasjes tegen, een zogenaamde ‘sheath’…
Mijn buurvrouw is vroeger altijd naaister geweest en ik vroeg haar heel lief of ze voor mij ook zoiets kon maken. Beetje meten met wat er allemaal in moet en ze kwam met dit tasje op de proppen. Top toch, niks meer rammelend in mij broekzak en het is makkelijk te grijpen. Blij mee!!!

Heerlijk weer!!!Wat een weer trouwens op mijn vrije dag!!! Na in het bos te zijn geweest en het ’s middags nog even te hebben geshopt heb ik heerlijk op het ligbed in de tuin gezeten. Het zonnetje scheen volop en ik zat gewoon nog lekker in mijn t-shirt. Ongelofelijk dat dat kan op 31 oktober!!! Als de zon ondergaat koelt het wel al snel af, maar toch, hier kan een mens toch ongelofelijk van genieten?

Halloween…Vrijdag was het natuurlijk ook Halloween. De laatste jaren is dat ook in ons land iets meer in opmars en een past straten verder zijn er mensen die altijd vol enthousiasme van alles opbouwen. Erg leuk voor de kinderen die meelopen met de spooktochten.

Omdat beeld en geluid soms meer zegt dan alleen een foto heb ik er ook nog een filmpje van gemaakt. Het was stikdonker, dus de kwaliteit is niet helemaal geweldig, maar dan hebben jullie wel een klein idee van hoe het klonk.

Indian Summer…Ook zaterdag was het weer een heerlijke temperatuur. Helaas moest ik werken en heb er dus niet optimaal van kunnen genieten, maar ook na mijn dienst zat ik lekker nog even buiten. Op het warmste moment is het zelfs 24,4 °C geweest in mijn tuintje. Mag het svp de rest van de herfst en winter zo blijven? Ik vind dit heerlijk!!!

 

 

 

Inmiddels heb ik deze week dus 6 diensten gedraaid, wat inhoudt dat ik er de komende week maar 3 hoef te draaien. Doordeweeks heb ik niet veel gepland, maar komend weekend ga ik weer naar de Night Of The Proms in Antwerpen. Heb er al ontzettend veel zin in!!!

Groetjes-Serena-schuin-bladeren