Het is officieel herfst. De eerste echt koude dagen kwamen langs, het regende veel en ik wijdde mijn winterjas in. Denk dat er de komende tijd veel foto’s van ‘binnen’ zullen verschijnen, het is geen weer meer om lekker buiten te vertoeven…

Indisch…Maandag had ik lekker nog een dagje vrij en zoals jullie wel weten vind het dan leuk om een beetje uitgebreider te kunnen koken. De sajoer boontjes zijn hier sinds een paar weken redelijk favoriet en deze keer vond ik dat de rest dus ook maar Indisch moest zijn. Ik maakte er lekker basmati rijst met ajam smoor bij. Goh, lang geleden dat ik zelf vond dat ik zo lekker gekookt had.

KaKuIn het krantje van de Gamma stond een aanbieding waaruit bleek dat alle artikelen van KlikAanKlikUit met 25% korting verkocht werden. Mooie gelegenheid om de domotica in huis weer een beetje uit te breiden. Ik kocht een fittingschakelaar en een draadloze wandschakelaar. Vanaf nu is dus ook het licht op de overloop draadloos te bedienen. Hihi, ik blijf een gadgetnerd!!!

Blu-Ray…Toen ik dinsdag thuiskwam stond de buurvrouw al klaar met een pakketje in haar handen. Ik had even geen idee wat het was, maar het bleken maar liefst 8 Blu-Rays te zijn. Toen ik mijn Entertainment Systeem kocht bleek Samsung een actie te hebben waarbij je dus 8 films kreeg. Tja, ik ben en blijf een Nederlander. Uiteraard vulde ik het formulier in en stuurde de streepjescode op. Binnenkort maar eens testen of dat dan inderdaad zo’n geweldig beeld is!

Halloween…Ik maakte  er deze week ook al een filmpje van. 31 oktober was het Halloween en de laatste jaren maakt dit best wel een opmars in ons land. Een straat verder had de jeugd zich uitgeleefd met een heel bouwwerk met rammelende doodskisten en enge geluiden. Erg leuk om te zien!!!

 

2013-11-01 12.45.09-2Vrijdag bracht ik even een bezoekje aan de fysio en liep daarna even de Appie binnen die hier aan de overzijde ligt. Kon ik mooi even de nieuwe bonuskaart aanvragen. In het tijdschriftenrek lag ook het nieuwe blad van Blond Amsterdam en uiteraard nam ik dat ook mee. Ach, het is best een leuk blad, maar mij iets te mutserig. Zal er beslist nog wel in lezen, maar betwijfel of ik hem nog eens koop. Nee, geef mij dan maar een computerblad, vele malen leuker!!!

Komende week hoef ik maar 3 daagjes te werken en in het weekend staan The Night Of The Proms weer op de planning. Heb er echt waanzinnig veel zin in!!! Gloria Estefan, Wyclef Jean, Amy Macdonald… Kom er maar in!!! Zaterdagavond gaat Sereentje swingen!!!

Groetjes herfst 2