En dan vliegt zo’n week weer voorbij!!! Inmiddels is het weer wintertijd en weer vroeg donker en lijken de dagen ineens een stuk korter. Je gaat wat sneller vroeg naar bed en dan is het voor je het weet alweer zondag…

Voorraadje pasta…Ik denk dat meerdere mensen die alleen wonen het probleem wel kennen. Het is gewoon onmogelijk om een kleine pan pasta te maken!!! Maandag maakte ik weer eens mijn saus en had zoveel saus dat ik zelfs besloot om anderhalf pak spaghetti te koken. Hahaha, dat levert dus de nodige bakjes op voor in de vriezer. Lekker makkelijk als je een dagje geen zin hebt om te koken.

Voederstation…Ik vertelde vorige week al dat ik bezig was met het maken van een voederstation voor de vogeltjes. De buren hebben nog een hele lading resthout in de garage liggen en van een paar latten flanste ik een voederstation in elkaar. Bij de Action nam ik een paar leuke hangers mee en zie hier… Een paradijsje voor de vogeltjes in mijn achtertuin.
Ik ben nu alleen nog aan het denken om het geheel grijs of zo te spuiten, dat maakt het een mooier geheel.

Cotton balls…Vorige week nam ik bij de Action al een slinger cotton balls mee. Ik vond 10 echter een beetje weinig en afgelopen vrijdag nam ik nog twee slingers mee en een grote vaas. Inmiddels zitten een beetje anders in de vaas dan op de foto, ik vond de kleuren niet goed genoeg verdeeld, maar het ziet er ’s avonds wel heel gezellig uit moet ik zeggen!!!

Philips Hue…In de voorgaande jaren kregen wij met de Kerst op het werk altijd VVV-bonnen. Echter, sinds 2012 hadden wij ze niet meer gekregen, terwijl andere korpsen ze wel hadden gekregen. Na diverse bezwaren in te hebben gediend spanden enkele collega’s een rechtszaak aan. En met succes!!!
Afgelopen week kregen we de bonnen van de afgelopen 3 jaar alsnog. Ik verkocht ze aan een collega zodat ik online de nieuwe Philips Hue kon kopen.
Ik ben al helemaal van de huisautomatisering, maar dit is nog gaver!!! De lampen kunnen 16 miljoen kleuren weergeven, dus echt iedere sfeer is te creëren. Ik maakte ook zelf nog een paar scènes, zodat ik bijvoorbeeld ook fijne verlichting heb als ik een filmpje wil kijken.
Maar nog leuker, ik kan mijn lampen met mijn stem aansturen via Siri. Ik maakte even een filmpje om te laten zien hoe het werkt. Dit is echter nog lang niet alles, ik kan zelfs zeggen dat ik de lampen wil dimmen tot bijvoorbeeld 30% of voluit op 100% te laten branden.

Halloween voor mam…Vandaag ben ik even samen met pap naar het kerkhof gereden. Morgen is het alweer 26 jaar geleden dat mam is overleden. Ik had het er met pap in de auto nog over, ongelofelijk dat we al 26 jaar lang een paar keer per jaar daar even gaan kijken.
De vrouw van pap haalde een leuk halloweenstukje, kan mam het komend weekend ook een beetje vieren…

En dan mag ik morgen weer aan een week van 6 dagen gaan beginnen, wel tussendoor op vrijdag een dagje vrij, maar is toch altijd vrij veel. Hopen dat deze week ook zo snel voorbij gaat!!!
Hebben jullie nog leuke dingen op de planning?

Groetjes