Brrr, wat was het een koude week hè? Ik heb inmiddels alweer mijn winterjas uit het stof getrokken. Als ik ’s ochtends van de parkeergarage naar het werk moet lopen is dit echt geen overbodige luxe…

Winterse kost…Ik heb het hier al vaak verteld, ik heb gewoon echt een hekel aan de herfst en aan de winter. Ik voel me opgesloten als de deur de hele dag dicht is en het is gewoon langer donker buiten dan dat het licht is. Maar er is 1 voordeeltje aan deze tijd. Er zijn weer stamppotten!!!
Afgelopen maandag mocht ik lekker bij mijn ouders aanschuiven voor zuurkoolstamppot met een konijnenbout. Beetje een rare combinatie, maar wel lekker!!! Mijn favoriet is trouwens hutspot, daar kun je me ’s nachts dus echt wakker voor maken…

Heerlijke trui…Donderdag was ik even bij mijn ouders op de zaak en samen met de vrouw van pap liep ik even naar de supermarkt. Op de terugweg kwamen we langs een kledingwinkel en hier zag ik een hele leuke trui in de etalage hangen. Daar houd ik dus van… Niet bewust naar iets op zoek zijn, maar er gewoon tegenaan lopen.
Even de winkel binnen flitsen, passen en weer naar buiten. Hoppa, ben ik mooi een trui van Only rijker. En hij zit heerlijk!!!

Food!!!Afgelopen vrijdag ging ik samen met de buurvrouw even naar de Action en kwam daar dit voederbord voor de vogeltjes tegen. Ik nam een lading voer en nog wat meezenbollen mee en hing de schaal aan het frame van mijn partytent. Kan ik het fijn zien als ik achter mijn computer zit en naar buiten kijk. Ik vulde ook nog wat andere dingetjes die ik her en der in de tuin ophing.

Gespot!!!Nou, het duurde niet lang of het was een komen en gaan van koolmeesjes (Of waren het pimpelmeesjes?). Echt een genot om naar te kijken. Ook de schaal werd meteen druk bezocht en met een beetje inzoomen (Vandaar dat de foto niet helemaal scherp is) lukte het me om een van mijn bezoekers op de gevoelige plaat vast te leggen. Zó leuk!!!
Ik ben nog zelf nog bezig met het maken van een voederstation, maar daar zullen jullie volgende week wel meer over lezen als ik het af heb…

Gezelschap…Nu het buiten weer kouder aan het worden is merk ik ineens weer dat ik ook nog een kat heb. Waar meneertje normaal altijd buiten rondloopt en hier in zijn mandje slaapt ligt hij nu weer uren bij mij op de bank.
Wel zo gezellig en lekker warm aan de voeten…

Ik ben al het hele weekend ziek thuis met een behoorlijk heftige hoofdpijn. Ik heb geen idee of het nu een voorhoofdsholteontsteking is of dat het vanuit mijn nek komt. Raar, het begon vrijdagavond al en het is nog niet echt gezakt. Niet echt lekker, ben nu al klaar met het bank- en bedhangen…
Hopen dat het morgen weer een beetje is weggetrokken, ik wil nog van alles doen.

Groetjes