Dit keer eigenlijk alleen maar foto’s van het weekend. Ik heb maandag tot en met vrijdag gewerkt en ’s avonds deed ik niets spectaculairs meer. Maar ach, genoeg foto’s om weer iets over te vertellen…

Nieuwe hoodie!!!Toch 1 fotootje van vrijdag. Ik zag bij Harriët dat ze bij H&M weer allerlei leuke hoodies hadden. Tijdens de pauze dus even snel de winkel ingerend en gekozen voor een mosterdgele trui. Ik wilde eigenlijk de blauwe, maar die was al volledig uitverkocht. Ik shopte vandaag dus ook nog online en na even googelen had ik ook nog mooi twee kortingscodes gevonden waardoor ik maar liefst € 11,24 (!!!) korting scoorde. Als het goed is moet de trui dus binnen een paar dagen in huis zijn!!!

Despicable Me 2Vrijdag kroop ik na het werk lekker met een filmpje op de bank. Ik had zin in iets luchtigs en koos voor ‘Despicable Me 2‘. Hahaha, ik vond deel 1 al geweldig, maar hier heb ik ook weer keihard bij gelachen. Kleine Agnes is echt waanzinnig schattig en de Minions hebben geweldige humor. Ook voor volwassenen een aanrader hoor!!!

Vroeg!!!Ondanks dat ik vrijdagavond toch echt niet vroeg naar bed ging was ik zaterdagochtend alweer ontzettend vroeg wakker. Ik word de laatste tijd standaard rond 04.30 uur wakker, echt vermoeiend en ik heb geen idee hoe ik er vanaf kan komen. Afgelopen nacht was het zelfs 03.30 uur, het is gewoonweg niet leuk meer. Iemand tips?

Tuin winterklaar maken…
Dit weekend was het heerlijk weer en dus ideaal om een beetje in de tuin te klungelen en deze langzaam winterklaar te gaan maken. Ik begon met de bakken aan de schuur en mijn tomaten en een klimplant. Helaas heb ik maar een kleine GFT-bak en na een half uur was deze dus ook weer propvol. Gelukkig staat de rest van de plantjes nog redelijk in bloei en hoef ik dus niet tegen een verdorde tuin aan te kijken.
Om het leuk te maken voor de vogeltjes wilde ik graag een pindakaashuisje ophangen. Helaas, bij de Aldi waren ze binnen een uur uitverkocht en ook bij de Praxis waren ze op. Iemand nog een tip waar ik deze kan krijgen? Misschien dat ik me wel eens heel erg uit ga sloven en kijken of ik zoiets zelf kan maken. Zo moeilijk kan dat toch niet zijn?

Beroep gewonnen!!!In februari 2012 kreeg ik een boete waar ik het totaal niet mee eens was. Ik schreef een bezwaarschrift en toen dit niet werd gehonoreerd ging ik in beroep. Ik moest en zou mijn gelijk krijgen. Gisteren kreeg ik dan na ruim anderhalf jaar eindelijk een brief van het Openbaar Ministerie. De Officier van Justitie had mijn zaak nogmaals bekeken en was toch tot de conclusie gekomen dat de boete ongegrond was.Hoppa, toch mijn gelijk gekregen… Het is tenslotte een bedrag van maar liefst € 91,- dat ik had betaald en nu dus mooi weer op mijn rekening gestort krijg. Happy!!!

War Cemetery
Zoals jullie een tijdje geleden wel hebben kunnen lezen hebben mijn vader en ik allebei graven van gevallen soldaten geadopteerd. We hebben zowel een soldaat van het Amerikaanse Kerkhof als op het Britse Kerkhof geadopteerd. Bij dat laatste graf waren we nog niet geweest en vanochtend brachten we samen even een bezoekje.
Het is maar een heel klein kerkhof waar 328 soldaten liggen begraven. Alles is echter keurig netjes onderhouden en we hadden onze graven dan ook snel gevonden. Even een paar fotootjes maken en een beetje rondlopen om te kijken wat er allemaal op de graven staat geschreven. Inmiddels heb ik al iets meer info over ‘mijn’ soldaat verzameld, dus binnenkort zijn pagina maar eens updaten. Het zou leuk zijn als ik misschien nog wel familie zou kunnen achterhalen.

De rest van de dag ben ik lekker thuisgebleven en heb een beetje gecomputerd, muziek geluisterd en tv gekeken. Kortom, een lekker luie zondag. Komende week mag ik er weer 6 dagen tegenaan, dus dan moet ik uiteraard wel goed uitgerust zijn!!!

Groetjes herfst 2