Ja hoor, alweer een week voorbij. De week waarin het buiten echt kouder werd en ik er in huis ook aan moest geloven. Ik moest de verwarming aanzetten om dat 17 ºC toch echt te koud is in de woonkamer…

Maandag had ik een dagje vrij en ik besloot er een lekker lui dagje van te maken na een vrij drukke week. Ik keek via Netflix een paar filmpjes en Flux kwam ook even knuffelen. Hierbij bemerkte ik dat hij een paar wondjes rondom zijn kop had. Vermoedelijk gevochten dus… Ik besloot om hem maar eens een nachtje binnen te houden en zelf had hij hier volgens mij ook niet zoveel problemen mee. Hij lag de hele middag en avond lui op de bank en dan neemt hij echt de meest vreemde houdingen aan. Waar hij zich eerst nog lijkt te verstoppen ligt hij volgende moment zo breed dat je bijna zou geloven dat hij een voetbal in heeft geslikt…

Flux…
Snijbonenstamppot!!!Woensdagavond kreeg ik een appje van mijn ouders of ik zin had in snijbonenstamppot. Nou dat laat ik me geen twee keer zeggen. Ik hang me voor stamppot, maar ik maak dat nooit voor mij alleen. Veel te veel en het is niet echt lekker om te vriezen. Speciaal voor mij lag er ook nog een braadworstje in de pan. Ik heb gesmuld!!!

Home Entertainment SystemIk was al langere tijd op zoek naar een nieuwe geluidsinstallatie. Mijn oude installatie was niet voorzien van HDMI-aansluitingen en ik kon dus de tv en de Apple TV niet meer over de luidsprekers afspelen. Na een oproepje op Twitter kreeg ik van een collega de tip dat ik eens naar de Entertainment Set van Samsung moest kijken. Ik las erover op internet en bekeek de recensies en kwam tot de conclusie dat dit wel een erg goede set moest zijn. Donderdagmiddag ging ik dus even naar de Media Markt om de set te bekijken. De set die ik in eerste instantie voor ogen had bleek een ouder model en het nieuwe model zag nóg mooier uit. De keuze was snel gemaakt en ik reed voorzien van een grote doos met de Samsung HT-F6500 snel weer naar huis om alles te installeren.
Wow, er zit echt alles op en aan. 5.1 Dolby Surround, Blu-Ray, 3D, smart tv, je kunt het zo gek niet verzinnen of het zit er op. Na alles te hebben aangesloten surfte ik nog een beetje op internet voor wat leuke tips wat er allemaal mogelijk was en zag ineens in de webshop van de Media Markt dat de set hier € 60,- (!!!) goedkoper was!!! Een telefoontje later zat ik weer in de auto om mijn geld op te halen. Meteen nog even bij de Action naar binnen gerend voor een extra HDMI-kabel, daar zijn ze maar € 1,99, en ik was compleet.
De set is voorzien van een buizenversterker waardoor het geluid echt ontzettend helder is. Met actiefilms vliegen de kogels me letterlijk om de oren door het surroundgeluid. Ik ben er echt ontzettend blij mee!!!
Mijn oude installatie staat inmiddels op de slaapkamer zodat ik boven ook lekker muziek heb als ik hier bezig ben of in bed een filmpje wil kijken. Middels AirPlay kun je door het hele huis dezelfde muziek spelen. Heerlijk, ik leef echt voor muziek…

Süßes BrotVrijdagochtend kwam de kapster bij de buurvrouw en hierna gingen buuf en ik weer gezellig samen boodschappen doen bij de Kaufland in Duitsland. Ik nam een broodmix mee voor een ‘Süßes Brot’. Ik begrijp nu waarom op de verpakking staat dat je voor een klein formaat moet kiezen, het brood rijst letterlijk de pan uit!!!
Deze broodmix ga ik overigens vaker meenemen, wat ontzettend lekker. En nog een belangrijke bijkomstigheid, het laat zich makkelijk snijden waardoor ik eindelijk eens normale sneeën had.
Mocht je ook wel eens bij de Kaufland komen, ik heb nog nooit zo’n uitgebreid assortiment gezien!!! Een pak kost maar € 0,85 en je maakt er twee broden mee. Aanrader!!!

Linguine…Dit weekend bleef ik lekker thuis en keek een paar afleveringen van mijn favo series en en wat films. Als ik thuis ben vergeet ik vaak de tijd en zie ik vaak te laat dat het al etenstijd is. Gisteren was dat ook zo en ik flanste even snel een simpele pasta in elkaar. Linguine met tomaten-mozzarella saus… Snel klaar maar wel lekker.
Vandaag overigens hetzelfde probleem. Ik had echter nog een roggebrood gebakken (Er moet morgen weer brood mee naar het werk) en dineerde gewoon met twee sneetjes brood. Ook wel eens lekker…

Komende week van maandag t/m vrijdag werken, ik heb mijn vrije vrijdag opgeofferd voor de planner omdat hij weinig mensen had. Ach, ik hoef ook maar iets te vragen en dan wordt het geregeld…

Groetjes herfst 2