Alweer een werkweek met 6 dagen, dus dit keer alleen een paar foto’s die ik op mijn vrije vrijdag maakte.

Pink Ribbon…Oktober is altijd ‘borstkankermaand’ en ieder jaar brengt Pink Ribbon weer met een nieuw armbandje op de markt. Dit jaar vond ik het bandje erg leuk omdat het niet zo grof was. Het is verkrijgbaar in de kleuren grijs en roze en ik besloot om ze gewoon allebei aan te schaffen. De helft van de opbrengst van het bandje gaat naar onderzoek om borstkanker te kunnen behandelen en dat is natuurlijk altijd een goed doel.

Dampzakje…Zoals jullie laatst al hebben kunnen lezen ben ik sinds een paar weken weer aan het dampen. Ik ben niet geheel gestopt met roken, maar ik wel een heel stuk minder omdat ik mijn dampertje altijd meesleep. Dat laatste was niet altijd even handig omdat er een aantal attributen mee moeten worden genomen. Een lader voor als de batterij leeg is, een flesje met vloeistof en een extra coil. Hiervoor zijn mooie etuitjes verkrijgbaar, die ik ook daadwerkelijk heb, maar die zijn nogal log.
Dus ging ik deze week samen met de buurvrouw even aan de knutsel. Ik maakte het ‘ontwerp’, knipte alles op maat, en de buurvrouw frommelde alles onder de naaimachine en voorzag het klepje van 2 drukkers.
Ik vind hem leuk geworden!!! Bovendien past hij nu ook prima in de zakken van mijn worker die ik op het werk draag of in de binnenzak van mijn jas als ik vrij heb. Leuk DIY projectje!!!

taz…Deze beurs kreeg ik van een kennisje die leer onder de naam TAZ een tweede leven geeft. Waarschijnlijk hebben jullie hier al eens wat armbanden voorbij zien komen, ze maakt echt waanzinnig leuke dingen.
Ze was op zoek naar een paar leuke boeken voor haar vakantie en als dank voor het vullen van haar eReader kreeg ik dit cadeautje. Leuk toch? Een echt ‘taz’!!!

Komende week maar lekker 3 dagen werken. Op mijn vrije dagen thuis weer een beetje alles op orde brengen, dat schiet er altijd een beetje bij in als ik zo veel dagen moet werken, en verder kijken of ik nog iets leuks kan ondernemen. Volgend week is weer Open Podium bij mijn gitaarleraar, dus vermoedelijk ga ik daar wel even een pilsje doen. Altijd gezellig! En verder? Ach, ik zie wel wat de dagen me brengen…

Groetjes