Een heerlijk nerdy weekje!!! Ik ging nog even verder met gadgets voor mijn nieuwe iPhone en propte er dus weer een blogje vol mee…

Quick Launch…Dinsdag kwam er een nieuwe update uit voor mijn Pebble horloge. Ze voegen steeds meer handige functies toe. Ditmaal hebben ze ‘Quick Launch’ toegevoegd, wat inhoudt dat je met het bovenste en het onderste knopje direct een van je favoriete apps kunt openen. Ik heb gekozen voor de apps Smartwatch+ (HomeWizard bedienen, weer bekijken, agenda bekijken, camera van iPhone bedienen) en Swarm. Dit zijn toch wel veruit de meest gebruikte apps.
Als jij ook een Pebble hebt, wat is dan jouw favoriete app en watchface?

Selfie stick…Vrijdagavond stond er een reünie van het werk op de planning en ik was van plan om daar een paar leuke foto’s te maken. Als je al met een grotere groep een selfie wilt maken zijn je armen al snel te kort. Hoe fout het ook is, ik ging ’s middags dus even op pad voor een selfie stick. Bij de Xenos vond ik er eentje voor maar € 6,99 met een houder die je telefoon ook daadwerkelijk stevig vastklemt.

Selfie-stick-pic…Thuis moet ik zoiets natuurlijk meteen uitproberen. Ik had vorige week al besloten dat ik een selfie stick wilde en bestelde via DealExtreme een sluiterknopje op afstandsbediening, maar helaas was dit nog niet binnen.
Met de timer vind ik het niet echt handig, dus iets anders verzinnen om op afstand de sluiterknop te kunnen bedienen. Tja, ik heb dat dus gewoon om mijn pols!!! Als je voor de Pebble de app Smartwatch+ download kun je met het knopje op je horloge de sluiterknop bedienen. Ik probeerde het even in de tuin uit en inderdaad, je maakt ineens veel leukere foto’s van jezelf.

The gang…En dan het feest zelf… Jeetje, wat was dat gezellig en wat was het leuk om allemaal oud-collega’s tegen te komen die ik al een hele tijd niet meer had gezien. De selfie stick was dan ook een daverend succes bij het maken van foto’s. In het begin moest men er nog om lachen, maar toen men eenmaal zag dat de foto’s wel erg leuk werden stonden ze ineens allemaal om me heen. Het is met dus gelukt om gewoon met zijn tienen op de foto te gaan!!! Volgens mij is aan deze foto wel te zien dat het erg gezellig was…

HiRise…Omdat mijn iPhone meestal gewoon op tafel rondslingert was ik op zoek naar een mooie standaard die past bij de standaard welke ik al onder mijn MacBook Pro heb staan. Ik vind het een beetje rommelig uitzien als alles maar een beetje los op tafel ligt… Ik ben een chaoot, maar mijn werkplekje is altijd netjes.
Nu had ik al regelmatig foto’s langs zien komen van de HiRise van Twelve South. Ideaal, in deze houder kun je je iPhone namelijk ook plaatsen als er al een case omheen zit. Er kan overigens niet alleen een iPhone op staan, ook de iPad mini kan er prima op.
Ik bestelde de HiRise bij Lataza, fijn zonder bezorgkosten en zaterdag kwam hij binnen. Even ervoor zorgen dat het goede houdertje om de kabel zit en alles monteren. Zeg nou zelf, dat ziet er toch keurig uit?!

Knipoogje…Gisteren was het dan ook nog dierendag. Omdat Flux bijna niets vreemds kan verdragen qua eten en snoepjes mag ik hem daar helaas niet mee verwennen.
Dan maar een keer extra knuffelen en extra lief voor hem zijn. Flux vond het allemaal prima en bleef lekker warm op mijn voeten liggen. Volgens mij had hij zelfs door dat het de bedoeling was dat hij ‘gezellig’ deed. Normaal staat hij altijd te miepen dat hij naar buiten wilt. Ik kreeg echter wel nog even een knipoogje van hem omdat ik hem even knuffelde… Wat een charmeur!!! En dat op zijn oude dag…

Komende week is een lekker korte werkweek van maar 2 daagjes. Dit weekend spring ik weer in de auto voor een logeerpartijtje bij Harriët. Weer heel veel zin in, even lekker bijkleppen. Ook nog even duimen dat het weer meewerkt, eens kijken of er in Winterswijk ook een paar leuke geocaches verstopt liggen. Lijkt me leuk om samen op zoek te gaan… Gezellig!!!

Groetjes-Serena-schuin-bladeren