Dit keer alleen wat fotootjes van de laatste dagen van de week. Maandag tot en met donderdag werkte ik de hele dag en gebeurde er dus niet veel schokkends.

Bij de dokter…Donderdag vertrok ik iets eerder op het werk omdat ik ’s middags even naar de huisarts moest. Jeetje, wat is het druk tijdens zo’n inloopspreekuur. De wachtkamer zat echt bomvol en ik heb dan ook meer dan een half uur zitten wachten. Hopelijk was het de laatste keer dat ik naar dat spreekuur moest.

Geurtjes…’s Avonds lag ik lekker op de bank en vond dat ik weer eens de woonkamer van een lekker geurtje moest voorzien. Ik had laatst weer een lading nieuwe Scentchips gekocht en koos dit keer voor de geur Starbux. Nou, als je wilt dat je ruikt alsof je in een chocoladereep met hazelnoten bent gevallen moet je die kiezen. Bah, echt vies en dus ook absoluut niet voor herhaling vatbaar.

Geshopt!!!Vrijdag had ik lekker een dagje vrij en na een bezoekje aan de fysiotherapeut (jaja, medisch weekje) dook ik nog even de Action in. Het wordt al bijna een wekelijks uitje!!!
Dit keer laadde ik mijn mandje vol met kaarsenkandelaars, kussens en nieuwe lopers voor op tafel. Ze hebben daar zo veel leuke frutsels om overal neer te zetten dat je bijna niet meer weet wat je moet kiezen. Ik zou willen dat ik meer kasten en tafels had!!!

Thaise red curryMet koken deed ik donderdag lekker makkelijk. Ik maakte een diepvrieswokmenu (Leuk Scrabblewoord) van Iglo en at 10 minuten later heerlijk Thaise rode curry met grote garnalen. Als eenpersoonsgerecht is dit absoluut een aanrader!!!

Sfeertje…’s Avonds maakte ik de nieuwe kaarsen aan en ik moet zeggen, het geeft wel sfeer. En niet alleen sfeer, ook warmte!! Ik ben nog steeds druk aan het besparen en de verwarming heeft nog steeds niet aangestaan. Een paar kaarsen doen echt wonderen voor de temperatuur in de woonkamer.


Nieuwe jas…
Zaterdag liep ik in de pauze even de stad en in en liep geheel onverwachts tegen een ontzettend leuke winterjas aan. Mijn oude jas was dringend aan vervanging toe, dus de keuze was snel gemaakt. Hoewel het van mij nog wel even een fijne temperatuur mag blijven ben ik in ieder geval al klaar voor de winter. De jas is superdik, dus ik zal het niet snel koud gaan krijgen!!!

 

 

Vandaag heb ik een behoorlijke lange werkdag gedraaid. Ik ben net pas thuis. Dus even snel deze blog in elkaar draaien en dan lekker op de bank. Morgen mag ik genieten van een lekker dagje vrij, dus ik kan heerlijk lang in bed blijven liggen. Kan me er nu al op verheugen!!!

Groetjes herfst 2