En dan zitten we alweer op de laatste dag van januari, gelukkig maar, want ik vind het altijd maar een langdradige maand… Deze week ook maar weer twee fotootjes, ik heb geen idee maar het foto’s maken zit  er gewoon eventjes niet in. Het is allemaal maar saai aan het begin van het jaar.

Voorjaar in huis…Om dat saaie een beetje te onderbreken heb ik geprobeerd om het voorjaar in huis te halen. Ik denk dat dit wel aardig gelukt is met dit vrolijke bosje tulpen. Ik nam het gewoon compleet mee met vaasje, water en alles. Zelf kan ik namelijk zo’n mooie bos niet opmaken. Het ziet er in ieder geval weer vrolijk uit, al zeg ik het zelf…

Vol!!!Bij de Plus kon je de afgelopen weken sparen voor een boodschappenpakket. De buurvrouw was al zo vriendelijk om mij een half gevulde kaart mee te geven en deze week haalde ik mijn eerste pakket al op. Ik kreeg echter van een aantal kanten nog iets meer zegels en had dus nog een half volle kaart. Even een vraag stellen op Facebook en Twitter leverde op dat ik vandaag weer een volle kaart had, dus ik mag mijn tweede pakket op gaan halen.
Giller van het jaar, de pakketten waren op. Maar gelukkig komen er deze week nog nieuwe binnen, toch wel fijn, € 50 aan boodschappen voor niets…

Afgelopen week was ik behoorlijk ziek met een keelontsteking en ben ik dus een weekje thuis gebleven van het werk. Morgen mag ik weer gewoon gaan beginnen, echter maar voor drie dagen want vanaf donderdag heb ik lekker in mini-vakantie in verband met de carnaval. Wat gaan jullie doen komende week?

Groetjes