Had ik nog zo beloofd om deze week meer foto’s te maken… Weer niet gelukt!!! Ach ja, ik was druk met andere dingen en van alleen maar binnen hangen krijg je alleen maar iedere week dezelfde foto’s. Hoog tijd dat het weer beter weer wordt, ik ben het binnen hangen zo zat!!!

Washi tape…I love de Action!!! Voor een prikje koop je daar zulke leuke spulletjes. Afgelopen donderdag reed ik na het werk even naar de Action in Heerlen omdat ik een draadloos toetsenbordje voor bij mijn iPad wilde kopen. Helaas hadden ze dit in Heerlen niet meer op voorraad, maar ik kwam wel een heel rek met leuke washi tapes tegen. Sinds ik het leuk vind om mijn dagboekje een beetje met kleurtjes en dergelijke op te leuken zijn deze tapes meer dan welkom. Ook nog een paar nieuwe scharen, daar kun je er nooit genoeg van hebben.

Toetsenbordje…Toen ik ’s avonds een beetje op de bank hing appte een vriendin met de vraag of ik zin had om mee te gaan naar de Makado in Beek. Er zou een of andere markt zijn en ik vind het natuurlijk altijd leuk om even met zijn tweetjes te gaan shoppen.
De markt stelde werkelijk geen drol voor, maar hier ligt ook een Action en daar hadden ze mijn toetsenbordje wel. Het dingetje werkt echt perfect!!! Even koppelen met de bluetooth en typen maar… Handig omdat de iPad meestal in zij standaard zit en typt natuurlijk een stuk lastiger. Bovendien typ ik op een gewoon toetsenbord drie keer zo snel dan op de iPad zelf.
Meteen ook nog een uittrekbaar oplaadkabeltje meegenomen voor in de auto. Heb ik daar niet zo’n lange kabel langs het dashboard bungelen.

Afvalemmer…Ik ben redelijk mileubewust als het op afval scheiden aankomt. Ik scheid papier en plastic, en maak ook netjes gebruik van mijn GFT-container. In de aanbouw staat een grote ouderwetse zinken afvalemmer welke nog echt bij deze woning behoort waarin de ‘grotere’ stukken afval gaan. In de keuken zelf had ik echter niets. Ik gebruikte altijd een plastic zakje van een of andere winkel en hing dat aan een keukenkastje om de kleinere prulletjes in te gooien. Nou, het zakje hing me de kont uit.
Vrijdag reed ik eventjes naar de Blokker en haalde een 30 liter afvalemmer die ik keurig achter mijn commode weg kan zetten. Fijne deksel die vanzelf open gaat als je er zachtjes op drukt en een prima houder waardoor de vuilniszak niet in de emmer valt als je er iets zwaarders in wilt gooien. Ziet mijn keuken er weer een stuk opgeruimder uit!!!

Blue sky…Helaas, zaterdagochtend begon het echt keihard te sneeuwen en binnen no-time was alles voorzien van een dikke laag sneeuw. Buiten hing een heel vreemde lucht, de dageraad begon net in te vallen en alles had een blauwe tint. De foto is dus niet voorzien van een filter, zo zag het er buiten echt uit…

De rest van het weekend besteedde ik aan het klungelen op mijn Mac en oefenen met de gitaar. Omdat ik zo’n last heb van mijn schouder heb ik van de leraar een elektrische gitaar mee naar huis gekregen, die is niet zo ‘dik’ en dan hoef ik dus niet zo te ‘reiken’ met mijn arm. Het liedje van Ilse DeLange begint al langzaam vorm te krijgen!!!
Vandaag vierde ik nog een verjaardag van de kleine van een vriend en we eindigden de avond met zijn tweeën door nog ‘even’ 3 films te kijken. Het was gezellig!!!

Groetjes