Een hele korte blog dit keer… Deze week veel gewerkt en dan blijft er gewoon weinig tijd over om leuke dingen te doen en foto’s te maken.

Roda JC - AZ

Dinsdagavond had ik wel een leuk uitje. We gingen met bijna het gehele gezin naar de wedstrijd Roda JC – AZ. Ik was echt al jaren niet meer naar een voetbalwedstrijd geweest en dit was wel leuk om weer eens mee te maken. Helaas verloren we de ‘wedstrijd’ met 0-2, maar dat maakte het er niet minder gezellig op. Het leverde in ieder geval een leuke ‘selfie’ samen met mijn vader op!!!

Toy StoryVrijdag  had ik dan wel een dagje vrij en hing ik een beetje op de bank. Ik voelde me niet helemaal top en keek dus een beetje tv en pingelde een beetje op mijn iPad. Op een gegeven moment heb ik Netflix maar een slinger gegeven en snuffelde een beetje rond wat hier zoal in de aanbieding was. En ach, na bijna 20 jaar heb ik hem dan eindelijk gezien, ik heb Toy Story maar eens een kans gegeven. Best een grappige film…

Flux damptVorige week schreef ik al over het feit dat ik aan het dampen ben. Het roken wordt steeds minder en ik ben best trots op het feit dat ik afgelopen week maar 1 pakje rookte. De rest verving ik compleet door het dampen. Flux vindt dat ding ook wel interessant en hing met zijn neus bijna in het tuitje. Hihi, het levert in ieder geval leuke foto’s op!!!

TennisarmDe laatste dagen had ik weer behoorlijk veel last van mijn elleboog. Buigen deed pijn en draaien was ook niet helemaal lekker. Met andere woorden, mijn tennisarm is weer terug… Tja, dan maar weer de brace dragen en proberen om die spier zo min mogelijk te belasten. Beetje lastig als je rechtshandig bent.

 

 

Komende week hoef ik lekker maar 3 dagen te werken en heb ik weer iets meer tijd om leuke dingen te doen. Ik heb nog niet echt iets in de planning, maar dat dient zich vanzelf wel weer aan…

Groetjes-Serena-schuin-winter