Afgelopen week lag ik een aantal dagen plat op de bank en gebeurde er dus niet zo heel veel schokkends. Als je niet buiten komt maak je natuurlijk niet zo heel veel mee. Maar… Uiteraard maakte ik toch weer een aantal foto’s en kan ik mooi weer een weekoverzichtje laten zien.

Stoepje weer schoon…Afgelopen zondag was het echt een hels weer en viel er weer een behoorlijk pak sneeuw. Ik heb er zelf een ontzettende hekel aan als ik niet normaal over het trottoir kan lopen, dus maandagochtend ging ik aan de slag met mijn schep, bezem en zout. Inmiddels heeft bijna de hele straat, met uitzondering van 2 of 3 huizen, de stoep weer braaf schoongemaakt en kan er weer makkelijk worden gelopen.

Blue MondayEen Blue Monday werd het voor mij inderdaad. Toen ik enkele uren op het werk was werd ik ineens overvallen door een gigantische misselijkheid en hoofdpijn en ben uiteindelijk van ellende maar naar huis gegaan. Dit resulteerde er in dat ik dus bijna 4 dagen op de bank heb gelegen. Beetje lezen en tv kijken en verder eigenlijk helemaal niets…

InstaWeather Pro.Nu is jullie natuurlijk al duidelijk geworden dat ik een fan ben van Instagram, maar deze week kwam daar nog een leuke app bij, InstaWeather Pro. Hiermee kun je het weerbericht voor de huidige lokatie laten zien met een bijgevoegde foto op de achtergrond. De app is overigens ook te krijgen voor Android, dus praktisch iedere smartphone gebruiker kan deze app downloaden.

Microwave BoileyIedere dag bekijk ik wel welke aanbiedingen er zijn en deze keer zag ik dat de Microwave Boiley in de aanbieding was. Dinsdag kwam hij binnen en ik moest hem natuurlijk meteen even testen. Bij het eerste eitje ging het fout, ik sloeg fijn het struif over het aanrecht, maar vanaf nummer 2 werkte het perfect. Laagje water, gaatje in het ei prikken, 4½ minuut in de magnetron en klaar is je eitje. Ideaal!!!

FluxFlux vindt het overigens wel prima dat ik een hele week thuis ben geweest, hij heeft alleen maar naast me op de bank liggen slapen. Op sommige momenten was hij zelfs van mening dat hij te weinig plek had en probeerde even mijn benen van de bank te duwen. In een eerder blogje vroegen mensen hij oud hij inmiddels is. Hij wordt in april 11, dus hij is al een beetje op leeftijd.

Hallo voorjaar!!!Vrijdagochtend keek ik even naar het weerbericht en zag prettige temperaturen voorbij komen. Dag sneeuw, hallo voorjaar!!! Weliswaar nog met regen, maar dat zorgt er in ieder geval voor dat die sneeuw allemaal verdwijnt. Is het ook weer een stuk veiliger op de wegen… Inmiddels heeft het vandaag flink geregend en is hier in het zuiden bijna niets meer van de sneeuw te zien. Alleen de bergjes die mensen met ruimen hebben gecreëerd liggen er nog. Hopen dat dit de laatste sneeuw van deze winter was, ik ben er helemaal klaar mee!!!

IJsbaanToen ik vrijdagochtend naar buiten liep was ik wederom blij met de weersvoorspellingen. Jeetje, er lag dus echt een ijsbaan op de straat, bijna onmogelijk om op te lopen. Toch wel jammer dat de gemeente niet in de kleinere straten strooit. Er wonen toch vrij veel ouderen hier in de straat en ik vind het gewoon linke soep!!!

IQ TestVrijdagmiddag bleef ik gewoon lekker binnen en deed ik online mee met de Nationale IQ Test. Het programma vind ik altijd veel te langdradig en op de computer kun je gewoon lekker ongestoord alle vragen achter elkaar beantwoorden. Een score van 134  vind ik niet verkeerd. Volgens de site van BNN zit je op universitair niveau en ben je begaafd als je tussen de 130 en 140 scoort. Ik ben tevreden!!!

Blond AmsterdamVandaag was in de stad koopzondag en liep ik in mijn pauze even snel naar Cook & Co. Ik gooi dagelijks al mijn kleingeld in een spaarpotje en dat loopt al snel aardig op. Ik had weer een leuk bedrag bij elkaar en kocht hiervan wederom een aanvulling voor mijn servies van Blond Amsterdam. Deze keer een pollepelpot voor op het aanrecht en vier diepe borden. Ik moet toch mijn kasten anders gaan indelen, ik heb langzaamaan te weinig plaats!!!

Voor de rest van de avond kruip ik lekker op de bank. Misschien nog even een beetje lezen, ik versleet deze week ‘maar’ 4 boeken, of gewoon lekker een filmpje. Morgen lekker een dagje vrij, dus dan zullen er wel weer foto’s langskomen.

Voor nu alvast een hele fijne week gewenst!!!

Groetjes-Serena-schuin-winter