Jaaaaa, de nieuwe iPhone 6 is gearriveerd in Nederland en in deze blog zullen jullie dus ook worden overstelpt met foto’s die er van alles mee te maken hebben. Uiteraard deed ik nog wat andere dingen, dus ik zou zeggen… Ga er lekker voor zitten en lees mee!!!

Raf…Baby’s, ik kan er geen genoeg van krijgen!!! Een paar weken geleden beviel een collegaatje van mijn afdeling van een zoontje en samen met nog 2 collega’s gingen we afgelopen donderdag op kraamvisite. En wat is Raf een lekker kereltje!!! Ik heb heerlijk met hem op de arm gezeten en heb hem helemaal te pletter gekust en geknuffeld… Ondertussen ook nog 100 foto’s gemaakt waarbij dit toch wel veruit de leukste was.

Wachten…Eindelijk!!! 26 september verscheen dan eindelijk de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus in Nederland. Na twee jaar met een 5 rond te hebben gelopen werd het tijd voor een update naar een nieuw toestel. Via Twitter reserveerde ik bij de Phone House een toestel en vrijdagochtend stond ik dus al op tijd in Heerlen. Ik was 10 minuutjes te vroeg en de winkel was nog niet open, wat duurt wachten dan lang!!! Om 10 uur was het dan eindelijk zo ver en ik was de eerste die de winkel in mocht… Helemaal blij!!!

Installeren…In de winkel zette de medewerker alvast de simkaart om en ik logde in zodat alles via de reservekopie weer terug kon worden gezet. Met ongeveer 180 apps duurt dat wel even dus thuis ging de nieuwe iPhone (Ik koos voor de zilvergrijze iPhone 6 met 128 Gb) aan de lader en kon alles weer geïnstalleerd worden. Ondertussen ook nog het scherm voorzien van een nieuwe folie. Wat overigens een hels werkje is, heb hem inmiddels al 10 keer losgehaald omdat ik weer een stofje onder de folie zag zitten… Maar goed, hij zit er nu op!!!

Nieuwe accessoires…Ik maakte ook weer een afspraak met MobileFun en kreeg de bevestiging dat ik nieuwe items voor mijn iPhone 6 mag reviewen. Als het goed is komen morgen een case en autohouder binnen. Binnenkort kunnen jullie hier dus ook een review van verwachten.
Vooral de case vind ik erg belangrijk, de iPhone is erg dun en glad en ik ben erg bang dat hij zomaar uit mijn handen kan glijden… Tijd dus voor wat extra bescherming!!!

Wallpaper…En om dan nog maar even bij de iPhone te blijven. Michiel Veenstra deed zaterdag weer een oproep voor #showmeyourhomescreen op Twitter. Leuk om te zien hoe mensen hun scherm ingedeeld hebben en welke apps er op de eerste pagina staan. Ik ontdekte onder andere de app Paper(Verkrijgbaar in de Amerikaanse store), een magazine om FaceBook te kunnen lezen. Oh en voor jullie me gaan zoeken, ik Facebook niet privé, dit is puur zakelijk…
Maar ik kwam ook een ontzettende schattige wallpaper tegen en stuurde eigenaar meteen een berichtje omdat ik deze ook graag wilde hebben. Ik vind hem namelijk zo schattig!!! Gelukkig deed hij helemaal niet moeilijk en deelde de wallpaper gewoon met de hele wereld…

De eerste cache!!!Geocaching, ik had er al vaker van gehoord en ook op verschillende blogs zag ik al foto’s langskomen van mensen die druk op zoek waren. Vandaag was het mooi weer en ik bedacht dat dit wel een mooi moment was om eens te ontdekken hoe het allemaal werkt. Ik downloadde de app op mijn iPhone en ging op pad. Met het kompas in de app in de aanslag liep ik het bos in. De eerste cache ligt blijkbaar erg goed verstopt. Ik heb zeker een kwartier gezocht, maar helaas… Niet getreurd, op naar de tweede!!! Bij de caches staat in de app ook meestel een hint en bij de tweede cache kon ik ‘de boom in’. Nou, letterlijk… Lang geleden dat ik in een boom ben geklommen!!! Maar de eerste vondst is een feit en ik schreef dus netjes mijn naam in het logboek en frommelde alles weer terug op de plek waar ik het gevonden had. Nee, ik ga niet uitgebreider vertellen waar de cache ligt, het moet voor anderen ook leuk blijven… Maar ik weet zeker dat ik dit vaker ga doen!!! Meteen een wandeling van 4 km in de benen, dus het is ook nog eens gezond…

Geocache 2…Omdat de wandeling me zo goed was bevallen besloot ik om de betaalde versie van de Geocaching app aan te schaffen. Een stuk uitgebreider en ik zag dat er in de buurt nog een cache gewoon langs de straat te vinden was. Nou ja, gewoon… Ik heb een kwartier naar een schutting staan staren voor ik eindelijk de verstopplaats ontdekte. Leuk, dit keer zaten er items in de cache die je mocht ruilen. Ik heb er een BOB-sleutelhanger in gestopt en viste er zelf dit kaartje uit. Goede ruil dacht ik zo!!!

Konijn!!!Voorzien van mijn buit ging ik langs mijn ouders waar ik was uitgenodigd om te komen eten. Altijd zo fijn als je gewoon aan kunt schuiven. Bovendien maak ik voor mij alleen eigenlijk nooit aardappels, dus dan is dat extra lekker. Konijn en spruitjes erbij, het begint langzaam richting winterse kost te neigen!!!

Indian summer!!!Maar die winterse kost is eigenlijk nog helemaal niet nodig. Het was vandaag echt heerlijk buiten en rond 17.30 uur was het nog steeds 26 ºC in de tuin. Lekker in een stoel geïnstalleerd om nog even van de laatste zonnestralen te kunnen genieten. Aangezien ik komende week 6 dagen moet werken ben ik bang dat het er verder niet meer echt van zal komen. Mag die Indian Summer svp aanhouden tot de lente weer begint?

Zoals ik al zei moet ik komende week dus 6 dagen werken. Agenda staat echt bomvol met nog een bijlesje geven, filmpje kijken bij een vriendin en een reünie van mijn werk. Het kantoor waar ik werk gaat sluiten en dat doen we met een knaller. Alle oud-collega’s zijn uitgenodigd, dus vrijdagavond staat er een leuk feestje op de planning!!! Vergeef het me dus als ik volgende week niet vaak bij jullie blogs langs zal komen, ik heb geen idee wanneer ik dat nog zou moeten doen!!!

Groetjes-Serena-schuin-bladeren