Als je in een week 6 dagen moet werken blijft er maar weinig tijd over om foto’s te maken… Deze week dus alleen een paar foto’s die ook nog daadwerkelijk tijdens het werk zijn gemaakt.

Ik schrijf normaal eigenlijk nooit over mijn werk, maar deze keer moet er toch een uitzondering worden gemaakt. De meeste lezers hier weten wel dat ik bij de politie werk en jullie zullen in de media ook beslist mee hebben gekregen dat de politie momenteel aan het staken is voor een betere CAO. De 5% die ons beloofd is, is een sigaar uit eigen doos en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn gewoonweg niet goed.

Politiemanifestatie

Afgelopen woensdag was het tijd voor een grote actie en trokken we vanuit het zuiden met ca. 550 collega’s naar Den Haag. Hier werd door ons gedemonstreerd bij het Binnenhof waarna wij in een lange stoet naar het Malieveld trokken.
Best wel indrukwekkend, in Den Haag bleek dat wij vanuit het hele land met bijna 7000 collega’s ter plaatse waren.
Hihi, dat standbeeldfiguur was blijkbaar niet in staking, hij lijkt zelfs zijn neus voor ons op te trekken…

Hofvijver…

Eerlijk is eerlijk, het uitzicht vanaf de zijde van de hofvijver is gewoon echt mooi. De foto is een beetje donker omdat het behoorlijk bewolkt was (We zijn echt kletsnat geworden), maar dit vraagt natuurlijk om een panoramafoto.

Het meest indrukwekkende van de dag was toch wel de tocht vanaf het Binnenhof naar het Malieveld. Ik heb onderweg geprobeerd om boven mijn hoofd een paar kleine stukjes te filmen (Altijd lastig als je maar 1,60 m bent), maar ik heb geprobeerd om een kleine compilatie te maken van de tocht.

Al met al best een vermoeiende dag, maar ik hoop dat het ons uiteindelijk wel iets oplevert. Na 5 jaar op de nullijn te hebben gestaan mogen we best wel eens een fatsoenlijke loonsverhoging krijgen.

Zoals gezegd heb ik afgelopen week dus 6 dagen gewerkt. Morgen en overmorgen nog en dan heb ik een heerlijk heel lang weekend van maar liefst 5 dagen. De weersvoorspellingen zijn redelijk goed, dus kijken of ik nog een paar leuke dingen kan doen en de tuin winterklaar kan maken.

Groetjes