En alweer zondag… Hoogste tijd dus weer voor een blogje met de foto’s van afgelopen week. Een week met aankopen en feestjes. Heel druk, maar zondag maakte ik er een lekker rustig dagje van.

Lekker warm…Ik probeer nog steeds of het lukt om de verwarming niet aan te zetten voor 1 oktober. ’s Avonds is het echter toch een beetje fris als je stil op de bank ligt en dan is een dekentje geen overbodige luxe. Flux vindt dat ook wel lekker en kwam er maandagavond lekker warm bij liggen.

Nieuwe schoenen…Online was ik al een beetje op zoek geweest naar nieuwe winterschoenen. Op de site van Ziengs kwam ik een paar leuke veterbooties tegen van Timberland, een merk dat ik altijd al erg leuk heb gevonden. Ik heb een hekel aan uitgebreid shoppen en besloot dus dat het deze schoenen moesten worden. Donderdag reed ik na het werk naar Heerlen en liep rechtstreeks de winkel in. 10 minuten later stond ik alweer buiten met de schoenen. Dat was de eerste buit!!! Bij Jeanscentre, direct naast Ziengs, liep ik 10 minuten daarna naar buiten met twee nieuwe spijkerbroeken en een riem.  Heerlijk, wat is speedshoppen fijn!!!
Ik heb het gevonden. Eerst online uitzoeken en daarna in de winkel specifiek naar dat item vragen. Ideaal!!!

BeschuitbusBij Sophia las ik laatst dat zij de fabrikant van de beschuiten bij de Aldi een berichtje had gestuurd omdat ze geen passende beschuitbus kon vinden. Heel goed plan en ik stuurde dus ook een mailtje. Donderdag stond de postbode al aan de deur en ontving ik deze bus met als inhoud zelfs een heel pak beschuit. Erg goede service van het bedrijf!!!

Feestweekend!!!Dit weekend stond weer vol gepland met verjaardagen. Vrijdagochtend haalde ik even twee cadeautjes. Helaas at ik vrijdag iets verkeerds en ging ik dus op de eerste verjaardag ziek naar huis. Behoorlijk ziek geweest die nacht, maar gelukkig voelde ik me zaterdagochtend weer prima. Zaterdagavond namelijk weer een feestje. Erg gezellig overigens!!!
Verjaardagen zijn leuk, maar ik heb er de afgelopen  tijd wel erg veel gehad!!! Voorlopig ben ik even ‘feestjesvrij’ en ergens is dat ook wel lekker…

Pepernoten!!!Zaterdagochtend deed ik ook nog even een paar kleine boodschapjes. Ik weet dat het veel te vroeg is, maar ik kon de chocolade pepernoten gewoonweg niet laten liggen. Ik zette ze op de salontafel en af en toe pik er eentje. En wat zijn ze weer lekker!!!

Zondag was de eerste dag dat er helemaal niets in mijn agenda stond. Heerlijk!!! Ik installeerde mezelf met een dekentje op de bank (Nope, de verwarming heeft nog steeds niet aangestaan) en slingerde Netflix aan. Ik keek eerst de film ‘Blitz‘, met Jason Statham. Hmmm, ik vond er niet zoveel aan. Jammer!!! De film daarna echter was wel erg mooi. Hij stond al langer op mijn ‘nog te kijken’ lijstje, maar nu ik hem zag staan heb ik hem dan ook maar meteen aangezet. Ja, ‘Dear John‘, met Channing Tatum, is een erg mooie film!!!

Morgen heb ik ook nog lekker een dagje vrij en dan staat er een lekker korte werkweek van maar 3 dagen op de planning. Eens kijken of ik weer wat leuke dingen kan doen op het werk, vorige week heb ik al mijn opdrachten afgewerkt. Ik vind het nog steeds erg leuk op mijn leerwerkplek, hopen dat dat ook zo blijft!!!

Groetjes herfst 2