Een rustig weekje met een leuk weekend. Beetje relaxen, beetje muziek luisteren. En oh ja, ik heb tussendoor ook nog even gewerkt. 

Herfsthoekje…Op het dressoir in mijn woonkamer stond tot vorige week nog steeds een ‘lentehoekje’. Deze zomer kwam ik niet echt een leuke subway art tegen en aangezien ik bijna altijd buiten was viel het me ook niet echt op dat er weer eens wat vernieuwing nodig was. Maar nu de dagen weer wat korter worden en het buiten weer een beetje kouder is, is het wel zo leuk om weer wat kaarsjes aan te steken.
Ik propte dus een nieuwe subway art in de lijst, haalde wat herfstspulletjes tevoorschijn en richtte een herfsthoekje in. Ik heb helemaal niets met deze tijd van het jaar, maar eerlijk is eerlijk, dit ziet er wel gezellig uit, al zeg ik het zelf.

Nieuwe emoji's…Deze week vond ook weer de keynote van Apple plaats waarin alle nieuwe producten aan werden gekondigd. Ik ben vooral erg te spreken over de nieuwe Apple TV en die gaat er dan ook zeker komen.
Uiteraard werd ook bekend gemaakt dat komende week iOS 9 voor iedereen gelanceerd zal worden. Hier staat hij al een aantal maanden op mijn iPhone en iPad omdat ik altijd de bèta versies installeer. Dus waar voor iedereen 9.0 uitkwam, kwam voor de testers 9.1 uit. En wat gaaf, er zitten allemaal nieuwe emoji’s in!!! Ik heb geprobeerd om er een aantal op een rijtje te zetten. Ik zal er beslist een aantal gemist hebben of er zelfs oude tussen hebben staan, maar er zitten wel veel leuke tussen. Vooral het ‘rockhandje’ is erg grappig. En ja, de middelvinger stiekem ook wel…

Earbuds case…Een tijdje geleden bestelde ik op eBay een klein ‘doosje’ om mijn earbuds in op te bergen. Iedereen kent het wel, je rolt ze netjes op, maar als je ze later weer uit je zak haalt hangt alles compleet in de knoop en ben je 5 minuten bezig om de kabels weer te ontwarren. Door ze in deze case op te bergen is dat gelukkig verleden tijd. Ik rol ze sowieso op in een 8 en kan ze nu heel makkelijk ontwarren, kost ongeveer 1 seconde. In het dekseltje zit ook nog een vakje waar ik eventueel mijn bluetooth ontvanger in op kan bergen. Alles keurig netjes bij elkaar en dat voor het monsterlijke bedrag van € 1,-.

Open podium…Zo fijn dat na de zomervakantie alle leuke dingen weer beginnen. Bij mijn gitaarleraar in het café zijn niet alleen de lessen weer begonnen (Whahaha, wegens te grote drukte in mijn lesgroepje ben ik deze week wéér een groepje hoger geplaatst), maar is ook het Open Podium weer van start gegaan. Gisteravond dus gezellig met een groepje een drankje gaan doen en naar wat bandje gaan luisteren. De een is iets beter dan de ander, soms moet je echt je oren dichthouden, maar het is wel altijd heel erg gezellig!!! Op de foto zie je helemaal links mijn leraar in actie.

urBeats Space Gray…Niet lachen, maar ik heb voor de verandering weer eens nieuwe oordopjes gekocht. Dit keer de urBeats Space Gray. Ik hoor het jullie denken. ‘Maar je hebt toch pas nieuwe Beats gekocht?’ Klopt, maar helaas zijn deze eigenlijk voor een Android telefoon bestemd en werkte de bediening dus niet optimaal op mijn iPhone.
Maar, geloof het of niet, over twee weken ben ik ook in het bezit van een Samsung Galaxy S5. Ik weet het, het is vloeken in de kerk bij een Apple fan, maar dit is een dienst-gsm. Komen die andere oordopjes dus weer prima van pas, want daar zou de bediening dus wel prima mee moeten werken.

Komende week staat er weer een flinke werkweek op de planning. Ik heb alleen vrijdag vrij en mag dan doorwerken tot en met dinsdag. Maar, daarna heb ik wel heerlijk 5 dagen vrij. Zomaar even een kleine minivakantie tussendoor.
Komende woensdag eerst een dagje met een hele lading collega’s naar Den Haag om te demonstreren voor een betere CAO. Lijkt me ook wel een interessante dag…

Groetjes