Een week met nieuwe updates, nieuwe babies, een nieuwe vijftiger en nieuwe gadgets… Ik maakte uiteraard weer overal een fotootje van zodat jullie mee kunnen genieten.

iOS8…Dinsdag werd de nieuwe Keynote van Apple gepresenteerd en werden alle nieuwe snufjes bekendgemaakt (Ik MOET die iPhone 6 Plus echt héél snel hebben!!!) én werd ook aangegeven dat vanaf komende week iOS8 voor iedereen te downloaden zal zijn. Als de officiële versie in aantocht is betekent dit dat de Golden Master er ook is. Even snuffelen op internet en een uurtje later waren zowel mijn iPhone als mijn iPad voorzien van de nieuwe iOS. Zitten een paar gave dingetjes in. Vooral de dicteerfunctie is erg leuk, gewoon tegen het ding praten en hij typt het allemaal zelf…

Vinn…Donderdag kwam een collegaatje welke pas bevallen is van een zoontje even langs om even wat dingen op onze computer te bekijken. Haar nieuwbakken zoontje Vinn lag in de Maxicosi lief om zich heen te kijken en ik kon me gewoonweg niet inhouden. ‘Mag ik hem even vasthouden?’ ‘Tuurlijk, kan ik even rustig mijn ding doen’. Dus Sereentje huppelde een half uurtje met de kleine op haar arm door het bureau. Wat een heerlijk ventje!!! Hij lag alleen maar te kijken en gaf geen kik, zo schattig… Toen ik mijn afdeling op liep maakte een collega even snel een foto. Hij is geslaagd!!!

Fenix LD02…Ik was al een tijdje aan het kijken naar een klein fatsoenlijk zaklampje. Vooral als ik ’s avonds achterom mijn tuin in moet lopen is dit wel heel erg fijn, want hier is het dus echt stikdonker. Aan mijn sleutels hangt wel een klein Maglite lampje, maar de lichtbundel hiervan is zo miniem dat ik er net het sleutelgat mee kan vinden. Tijd dus voor een ledlampje!!! Ik had al een tijdje op het EDC Forum gesurfd en kwam tot de ontdekking dat de Fenix LD02 een van de beste lampjes van nu is. Ieniemienie, maar wel 100 lumen. Ik kan je vertellen, dat geeft een behoorlijke lading licht!!! En zo klein, ik frommel het gewoon in het vijfde zakje van mijn jeans.

Party!!!Zaterdagavond vierde een kennisje haar 50e verjaardag met een groot Flower Power feest. Ik ben niet zo van het verkleden, dus ik trok gewoon vrolijke kleurtjes aan, maar er waren ook mensen die echt volledig uitgedost waren. Ik was met de auto, dus ik feestte vrolijk op de cola light, maar dat maakte het feestje er niet minder om. Het was waanzinnig gezellig en ik heb weer menig keer in een deuk gelegen. Ik houd wel van dat soort feestjes!!!

Pocket dump…Tja, ik ben dus nogal actief op dat EDC Forum en als je een nieuwe aanwinst hebt moet er ook een nieuwe foto van je pocketdump maken. Ik stuntte een beetje met een tafellaken als achtergrond (Ik bedenk me nu dus dat ik de mobiele fotostudio bij mijn vader ben vergeten…) en maakte een redelijk goede foto. Met uitzondering van mijn horloge frommel ik dit dus iedere dag in mijn broekzakken. Gisteren op het feestje had ik mijn zakmes thuis gelaten omdat ik niet van ‘bulky’ broekzakken wilde hebben. Grote fout!!! Nog geen 10 minuten later bleken we op zoek te zijn naar een schaar, niet te vinden natuurlijk. Ik greep automatisch naar mijn broekzak, maar helaas… ‘Vicje’ gaat in het vervolg dus fijn weer mee.

Spiderman!!!Vandaag ging ik even op bezoek bij mijn ouders. Ik was al een tijdje niet geweest, dus de hoogste tijd!!! We bellen overigens dagelijks, maar het bezoekje wil gewoonweg niet altijd lukken. Mijn broertje had blijkbaar hetzelfde idee, want deze kwam ook met zijn hele gezin binnen. Hihi, ze waren eerst bij iets in de schouwburg geweest en mijn neefje was helemaal geschminkt als Spiderman. Ik hoefde alleen maar het woord ‘selfie’ te noemen of hij zat al bij me op schoot.
Bel de krant!!! Ik heb Spiderman eindelijk gevangen en op de foto kunnen zetten!!!

Al met al wel een leuk weekje, maar vooral een leuk weekend!!! Volgende week staat er op donderdag een uitje met de meiden van het werk op de planning. We gaan met ca. 25 dames uit eten in Aken, lijkt me ook weer erg gezellig!!!

Groetjes-Serena-schuin-bladeren