Wat een heerlijk rustig weekend heb ik achter de rug. Na de afgelopen twee weken heel veel diensten te hebben gedraaid nam ik me voor om er een lui weekend van te maken. Dat is ook wel te merken in het aantal foto’s overigens.

Herfst in huisMaandag had ik wel een dagje vrij en ‘s middags ging ik even samen met mijn tante naar de Action omdat ik had gezien dat ze hier een leuke quilt in de aanbieding hadden. Helaas, die was blijkbaar na een uur al uitverkocht. Wel zag ik een hele leuke krans om aan de voordeur te hangen en blokken om op mijn kastje te zetten. Maar ja, om een krans op te kunnen hangen heb je natuurlijk ook lint nodig en dat hadden ze dus niet bij de Action. Dan maar even door naar de Xenos. Pfff, daar bleef me dus meer dan alleen maar lint aan de vingers plakken. Ik nam ook nog nieuwe vulling mee voor de vaasjes die ik aan de muur heb hangen en nog wat andere frutsels (waaronder een ideaal iPad-mapje).
Thuisgekomen heb ik alles meteen opgehangen en neergezet. Ik vind het wel leuk, beetje herfstsfeer in huis (Hoewel ik in mijn vorige blog vertelde dat ik helemaal niets heb met de weersomstandigheden die bij de herfst horen).

NetflixWoensdag kwam dan lang wachten ook eindelijk Netflix beschikbaar in Nederland. Een dienst waarmee je online series en films kunt streamen. Een beetje het Spotify voor beeld dus…
De eerste maand kun je je aanmelden voor € 0,01 en mag je het dus een mand lang testen. Ik weet nu al dat het een blijvertje is!!! Ik keek de laatste afleveringen van Pretty Little Liars (die hier nog helemaal niet online stonden) en keek de hele serie van Lip Service.
Het abonnement zal na deze maand € 7,99 gaan kosten en dan kan ik op twee apparaten tegelijk streamen. Wil je op 4 apparaten tegelijk kunnen streamen zul je € 12,99 moeten betalen. Ik heb het inmiddels geïnstalleerd op mijn Apple TV, iPhone en iPad. Kan nu dus echt overal waar ik internet heb mijn favoriete series en films kijken.

OINTBOok gisteren installeerde ik me met een dekentje voor de tv en wilde de serie Orange Is The New Black wel eens proberen. *Kuch* Hoezo verslavend. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik keek dus alle 13 beschikbare afleveringen achter elkaar… Wat een ontzettend goede serie!!! Als jij hem ook wilt zien zul je dus Netflix moeten installeren, want deze serie is alleen hier te zien en niet op tv.

 

 

Vanochtend kwam ik maar moeilijk uit bed en werd niet echt goed wakker. Tijd dus voor een stevige Latte Macchiato. Ik ben nog altijd erg blij met de aankoop van mijn Nespresso vorig jaar, ik blijf de koffie heerlijk vinden…

Embedly Powered

Italiaans broodBij de Xenos nam ik ook weer allerlei lekkere Italiaanse spulletjes mee. Vanmiddag was ik me een beetje aan vervelen en dat was dus een mooi moment om weer eens Italiaans kruidenbrood te maken met mijn broodbakmachine. Alleen al voor de geur zou je iedere dag zo’n brood bakken… Zeg nou zelf, ziet er toch heerlijk uit? (Pssst, de app ‘Over’ heeft weer een gratis font- en iconpack, snel downloaden dus!!!) Mijn avondeten bestond dus uit twee sneetjes met lekker dik de boter en een plakje kaas. Heerlijk!!!

 

Vanaf morgen begint de nieuwe werkweek weer. Vier daagjes werken en dan een lang weekend van vier dagen in het vooruitzicht. Lekker!!!

Groetjes-Serena-schuin-bladeren